Skocz do zawartości
IGNORED

Dobór DACa - pomocy!

bassxclub

Rekomendowane odpowiedzi

Z braku czasu nie wczytywałem się w Twój wątek, ale widziałem... Póki co mam starego laptopa, na którym będę mógł zainstalować jakiś OS do przetestowania. Oprócz tego, że prawdopodobnie będę puszczał radio/spotify to laptopa z doskoku też podłączę. Zobaczymy co czas przyniesie.

W dalekiej/niedalekiej przyszłości będę polował może na lepszy wzmak, a później KEF R700 może uda się wyłapać (R900 to już trochę przesadzista cena ;-) ). Jeżeli ktoś z Was ma chęć wypowiedzenia się w kwestii używanego sprzętu, który jest warty uwagi i opłaca się polować na używane - śmiało, nie krępujcie się ;-)

NIe slyszalem CXN wiec nie wiem jak gra - mam nadzieje ze lepiej od SM6.

Tak na szybko tylko wkleje to co mi udalo sie zrobic - bez zadnego przygotowania specjalnego - bardzo srednia wiedza elektorniczna i srednia komputerowa :) zdolnosci manualne - tez srednie ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Fajnie wygląda. Można sterować zewnętrznie dodatkowo (telefon), czy tylko z panela dotykowego?

Dotykowy, z przegladarki internetowej, z aplikacji android lub OS bez zadnych komplikacji. Przewodowo, bezprzewodowo. Streamuje Tidala, spotify i inne serwisy muzyczne plus radia TuneFM no i oczywiscie z lokalnego dysku NAS albo USB. Dodatkowo wylaczac i wlqczac mozna z pilota.

Przepraszam za offtopic troche ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.