Skocz do zawartości
IGNORED

Nad 352 + magnat quantum 677 dobre połączenie?

maniom

Rekomendowane odpowiedzi

Ten Nad musi mieć dla Ciebie chyba znaczenie sentymentalne albo jesteś fanem Jarka i wszystko wiesz lepiej. Ja nienawidzę lejącego, dudniącego basu. A tak gra ten Nad.

Sentyment ? Tego bym tak nie nazwał . Wzmacniacze z bardzo dobrymi końcówkami i przeciętnymi preampami po których usunięciu grają jak dużo droższe wmaki .

Proste i łatwe w serwisowaniu konstrukcje i do tego w większości modeli trwałe i bezawaryjne .

C352 i lejący bas ?

Nie ma na forum osoby która by miała więcej NADów niż ja w przeróżnych systemach ale i także dziesiątki opinii ich właścicieli . To mi pozwoliło wyrobić opinie , z czym grają i z czym się sprawdzają .

Bas to nie tylko wzmacniacz ;)

Sentyment ? Tego bym tak nie nazwał . Wzmacniacze z bardzo dobrymi końcówkami i przeciętnymi preampami po których usunięciu grają jak dużo droższe wmaki .

Proste i łatwe w serwisowaniu konstrukcje i do tego w większości modeli trwałe i bezawaryjne .

C352 i lejący bas ?

Nie ma na forum osoby która by miała więcej NADów niż ja w przeróżnych systemach ale i także dziesiątki opinii ich właścicieli . To mi pozwoliło wyrobić opinie , z czym grają i z czym się sprawdzają .

Bas to nie tylko wzmacniacz ;)

Z całym szacunkiem ale jeszcze kilka lat temu pisałeś mało pochlebne opinie o NAD.

To że często bardzo dobre końcówki są łączone z przecietnymi pre jest bardzo częste. Nie tylko u Nada.

Z całym szacunkiem ale jeszcze kilka lat temu pisałeś mało pochlebne opinie o NAD

Zgadza się .

W 2006r jak sprzedałem Pass Zen bo naczytałem się bzdur i kupiłem C320BEE . Później miesiące i lata pracy na poprawki i wyszło że da sie z niego wycisnąć wiele .

Później kolejne modele do C356BEE który po modzie gra na poziomie Denona PMA20202AE który miałem .

To że często bardzo dobre końcówki są łączone z przecietnymi pre jest bardzo częste. Nie tylko u Nada.

Oczywiście , ale tu da się łatwo i z bardzo dobrymi skutkami ominąć ten preamp a wzmacniacz jest stabilny i bezawaryjny .

Czemu Muda proponujesz 350 tke jako bardziej uniwersalna od 352? Ja zdecydowałem sie sprzedac sony 570 es, no i w gre wchodzi własnie nad ale tylko i wyłącznie do modów. Jest wiele zadowolonych klientów wiec zaufam koledze, oczekuje ze będzie lepiej niz na sonym.

Czy roznica pomiędzy 356bee a c352 jest warta aby dolozyc te pare stów? Chce miec pewnosc zanim wydam kasę i oddam do modyfikacji. To co dla mnue wazne to przestrzen neutralność i dynamika w pelnym zakresie tonów no i rownowaga

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.