Skocz do zawartości
IGNORED

Zestaw audio do 4000, używka

jeymz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich audiomaniaków :)

Jak w temacie, poszukuję zestawu audio do pokoju o wymiarach 4,30 x 3,60. Jak najbardziej może być sprzęt używany. Gatunki muzyczne to głownie ciężkie brzmienia,czyli mięsisty dobrze kontrolowany bas i kickbas, ale tez rock czy blues. Jednak głowny nacisk to sieka xD.

Wiem, wiem, trzeba słuchać słuchać słuchać, niestety z racji miejsca zamieszkania i pracy w nieludzkim wymiarze, marne mam szanse na odsłuchy, zatem będę wdzięczny za wszelkie sugestie :)

Pozdrawiam

Jey :)

https://www.audiostereo.pl/topic/124368-zestaw-audio-do-4000-u%C5%BCywka/
  • 1 miesiąc później...

Dziękuję za odpowiedź :)

Przepraszam za długą nieobecność ale cóż... taki los. Ale dzięki tej nieobecności zwiększył się budżet do ok. 10k. Cały czas zgadzam się na używki. :),

Do poprzedniego zestawu zabrakło źródła.. zatem poproszę o komplet :)

Niestety nigdy ich nie słuchałem.

Więc nie chciałbym się wypowiadać. Znajomy opowiadał mi kiedyś o odłogowych i był zachwycony. Jednak to nie jest absolutnie wyznacznik.

Myślę żę jesli są w dobrej cenie można się nimi zainteresować ale.... dobrze by było jakbyś mógł je zobaczyć przed zakupem tym bardziej usłyszeć. Nie są to nowe i nie tanie paczki.

Pozdrawiam

Wspomniałem o nich, ponieważ właśnie z Nad'em S300 grają nieziemsko (wiele subiektywnych ale pokrywających się ze sobą opinii), fakt za używki trzeba zapłacić między 4 a 4,5k. Czy z wymienionego przez Ciebie sprzętu jesteśmy w stanie czegoś posłuchać w S4Home lub gdziekolwiek ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.