Skocz do zawartości
IGNORED

Jbl Arena 100P vs Jbl Studio 250P

leon11

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowanie lepszy, przede wszystkim trochę szybszy, lepiej kontrolowany bas oferuje model Jbl Studio 250P. Warto zdecydować się na wyższy model, szczególnie że w dużej części będziesz wykorzystywał subwoofer do muzyki.

Aby jednak ustosunkować się do Twojego wyboru, podaj proszę konfigurację Twojego aktualnego systemu.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Obecnie posiadam amplituner sony str-de495 z głośniczkami ss-msp50 i subwooferem SA-WM200. Po zakupie subwoofera planuje zamienić resztę urządzeń na 2.1. czytałem o Dali zensor 3, Tannoy Mercury 7.2 i do napędzenia coś z rodziny NAD.

Ja prywatnie mam Studio 260P i nie żałuję zakupu, serio. u mnie sub działa do kina i xbox one. Salon 40m2. Więc w przypadku Twojego pomieszczenia Studio 250P będzie super!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.