Skocz do zawartości
IGNORED

Chłodny, zimny, krystaliczny, szczegółowy, detaliczny wzmacniacz do 1000 zł

Kris_54701

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rydz

(Konto usunięte)

Tak naprawdę to jakiś żart by dostać wzmacniacz do 1000pln z takimi wymaganiami jak w tytule wątku . :)

Jak chcesz takie granie , to kup np Gryphona Century , on spełni oczekiwania które zawarłeś w temacie .

Zdecydowanie polecam Rotel RA 985 lub 980. Neutralny, szczegółowy z super dynamiką. Jak Ci jednak nie przypasuje, sprzedaż dalej bez straty bo to chodliwy towar.

Już seria niżej przyzwoicie grała - miałem RA 931 i podchodzi charakterystyką pod wymagania autora wątku.

Kup sobie smiesznie tani smsl sa98e , wiem pomyslisz ze zartuje, tez uwierzyc nie moglem poki go nie uslyszalem. Dynamoka wyrywa z butow, szczegolowy i naprawde godny polecenia. Nie sugeruj sie cena a tym co slyszysz. Wzmaki jak audiolab 8000a to przy nim paradoksalnie zabawki.

Jako ze niekończąca się droga audiofili jest w stronę lamp i ciepłego brzmienia uznałem ze klocek z takimi atutami jest odpadem produkcyjnym. Opis w tytule rzeczywiście obszerny ale służy tylko zobrazowaniu efektu na jaki liczę po zakupie jakże budżetowego wzmacniacza.

Ciekaw jestem co wart jest taki Rotel Ra 840bx3/4. Jeśli ktoś coś, to bardzo proszę.

Chcę tylko poprawić brzmienie, nie liczę na cud.

"A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki" — Friedrich Nietzsche 

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.