Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki xlr wybrac do 600 zl

Sprezyn1982

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli kupujesz w sieci:

Proel ze sklepu dla muzyków pro-

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

albo

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

najlepszy jaki slyszalem byl zlozony samemu z materialow neotecha

w linku jest kabel jak rowniez konfekcja sugerowana, jak sie samemu nie umie lutowac to trzeba zaniesc do pierwszego lepszego zakladu naprawiajacego audio i poprosic o zakonfekcjionowanie najlepiej cyna ze srebrem i po temacie.

w tym budrzecie miescimy sie ze wszystkim praktycznie a cene zakonfekcjinowanych xlr-ow mozna sobie sprawdzic w necie ;)

dystrybutor na europe neotecha:

Ukryta Zawartość

ps, mozna taniej

Ukryta Zawartość

+ konfekcja neutric dostepna na allegro 18zl/szt (dokladnie tej konfekcji sluchalem

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Triode

jak wypada ten Choseal BB-5605 względem Proel Die Hard

Choseal,Alphard da Vinci(Proel nie miałem)-to zbliżony poziom=to dobre ,tanie kable.

Neotech to inny poziom.

Jako pre-power używam srebrnego Neotecha NEI-2002,a miałem wpiętych w tym miejscu wiele różnych,markowych kabli.

Frajda ze zrobienia sobie fajnego kabla-gratis.

Uwaga:Neotechy mają zewnętrzną średnicę pow.10,5mm-niewiele jest wtyków,które to akceptują.

Choseal,Alphard da Vinci(Proel nie miałem)-to zbliżony poziom=to dobre ,tanie kable.

Neotech to inny poziom.

Jako pre-power używam srebrnego Neotecha NEI-2002,a miałem wpiętych w tym miejscu wiele różnych,markowych kabli.

Frajda ze zrobienia sobie fajnego kabla-gratis.

Uwaga:Neotechy mają zewnętrzną średnicę pow.10,5mm-niewiele jest wtyków,które to akceptują.

w tej cenie nie slyszalem nic co moglo by sie rownac, widze ze popierasz to calkowicie, niestety zakonfekcjonowanych kabli juz nie kupimy tak latwo na rynku wtornym albo nie za takie pieniadze.

Jesli chodzi o rozmiar to zamawiajac ze strony dedykowana konfekcje mamy pewnosc ze bedzie pasowac na 100%

Myślę, że Proel DHG240LU może być dla Ciebie optymalnym wyborem. Jedyne, co można mu zarzucić to właśnie lekkie wycofanie góry i wyższej średnicy.

W wielu przypadkach kiepskiej, zastanej akustyki będzie to najprawdopodobniej jednak jego sporą zaletą.

Uwaga! Mam aktualnie na "sprzedaż"... następujące myśli na potrzeby audiofilii i muzyki:

-Nauczył się Pan czegoś od publiczności?-Tak, aby ją ignorować tak bardzo, jak to tylko możliwe. J. Zorn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.