Skocz do zawartości
IGNORED

advance acoustic maa 1000. Prosze opinie.

nissio100

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczow. Zainteresowaly mnie mono bloki z tytulu Advance Acoustic maa 1000.Obecnie nosze sie z zakupem monoblokow. Jezeli to mozliwe prosze o opinie na ich temat.Niestety nie mialem okazji nigdy ich posluchac. Chce zbudowac system oparty na monoblokach . slucham klasyki, jazzu, rocka do trash metalu . Kolumny to MA PL 300 Reszta w zasadzie do nabycia pre zakupilem i czekam na dostawe Electrocompaniet EC 4 1/2 XLR. Zrodla mam w opisie lecz i to mozna zmienic. Bardzo prosze o opinie uzytkownikow jak i osoby ktore mialy stycznosc z tymi koncowkami.

Pre kupilem na poczatek. Gosc od ktorego kupilem pre mial go w torze z Krell KSA 200s. I zachwalal bardzo tego pre. Co do tych monoblokow to chcialbym zbudowac wokol nich caly system. Ale chcialbym poczytac opinie na ich temat uzytkownikow itp. ;-) Nastepny typ to mozliwe Electrocompaniet AW 180.

Moze ktos ma, mial sluchal advance acoustic maa 750? Jezeli tak to bylbym wdzieczny za opinie na temat tych klockow takze.

• 4 tygodnie później...

Wzmacniacze AA są potężne i super grają. Ja mam MAP-800 i jestem super zadowolony. Co do Twoich końcówek to Wilku ma takie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) pogadaj sobie z nim

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.