Skocz do zawartości
IGNORED

Magnetofon.

Rekomendowane odpowiedzi

dla Pioneerowców,zwłaszcza posiadaczy 959,właśnie znalezione w sieci,może zainteresowani znają ale nie zaszkodzi przypomnieć :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

...i nie tylko Pioneerowców, siedzą tam też inne zacne decki :)

Ukryta Zawartość

Ja kupiłem, ha, ha he, he, heh.

Wyczaiłeś go szybciej czy po moim wpisie ?

Mało mi żona nie " kliknęła " ale jak zobaczyłem kieszeń to mi się odechciało .

Deck dla mnie musi być w idealnym stanie .

Widać spore wgniecenie i prawdopodobnie podmieniona szybka .

Szybka nie problem ale kieszeń nawet wyprostowana będzie obdarta .

Przycisk POWER też widać podjechany ...

Chyba ze masz części zapasowe :)

No i ten wyświetlacz . O ile w odtwarzaczach podoba mi się bursztynowy to w decku dziwnie to wygląda . Ale to tylko moja opinia .

Daj znać jak przyjdzie :)

Gratuluję :)

mała porada :

czy uda się komuś zidentyfikować nóżki z linka? chodzi mi o to,czy to są te mniejsze pioneera czy większe i grubsze ( takich szukam) do magnetofonu? Sprzedający nie bardzo ma czas odpisać na moje zapytanie a nie chcę kupować kota w worku,ze zdjęcia kiepsko zidentyfikować samemu,więc może konsylium pomoże? :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No a na przykład JVC z bursztynowymi wyświetlaczami?

Z miłą chęcią bym przygarnął takiego TD-V711. Dla mnie cudo. :-)

No nie leży mi .

Paski wysterowania podobają mi sie w okolicach białego . Końcowe czerwone też ładnie wyglądają :)

Ja ponownie w sprawie procesora do Revoxa B710. Otóż procesorów MK 3870/20 jest mnóstwo w necie. Ale taki z nr. oprogramowania MK 14581N-5 w ogóle nie istnieje. Google znajdują tylko moje wpisy z tego wątku. Zauważyłem jednak, że inaczej jest w przypadku procesorów z nr. oprogramowania MK 14580N-5. Był bym skłonny zaryzykować i kupić taki procesor. Jednak nie znam angielskiego i zupełnie nie wiem jak skorzystać z informacji które znalazłem w necie.

Czy ktoś z Was mógł by przejrzeć te strony i powiedzieć czy tam w ogóle można coś zamówić ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Kasjel

Tej grubosci nozki sa w moich deckach Pioneera,w tunerze i wzmacniaczu,tyle ze srebrne.Mysle ze to sa te wieksze!

nieśmiało też bym się skłaniał,że to te większe..."stare" decki i wzmacniacze własnie miały te duże,ale tuner akurat u mnie ma te mniejsze,tak samo jak cedek i "nowszy" CT W 706.

jeśli ktoś z kolegów posiada Pioneera 737/939/91a mkII lub 757/959 i potrzebuje instrukcję - proszę o kontakt, ta pierwsza jest w angielskim i niemieckim,druga w angielskim.

ciekawe znalezisko z portalu aukcyjnego,choć chyba wystawiającemu klepnęło się o jedno zero za dużo w żądanej kwocie :p

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ja poprosze o instrukcje do CT-757

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ciekawe znalezisko z portalu aukcyjnego,choć chyba wystawiającemu klepnęło się o jedno zero za dużo w żądanej kwocie :p

Ten jest jeszcze "lepszy"...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez miniasy

Alekss

Nie pomylilo sie,takie sa chore wyobrazenia niektorych sprzedajacych..niestety! Ja poprosze o instrukcje do CT-757

widziałem,że podlinkowano instrukcję, w razie czego proszę o maila na priv i wyślę

Ten jest jeszcze "lepszy"...

Ukryta Zawartość

"niezłe...jaja" cytując klasyka Balcerka :)

Ukryta Zawartość

Nie mogłem się zdecydować którego decka sprzedać bo miejsca mam na 3 decki .

Padło na Technicsa RS-B765 .

Jak ktoś jest zainteresowany deck jest prawie w stanie kolekcjonerskim . Przód nie posiada jakichkolwiek śladów używania . Tak jak i przyciski bez śladów " wyślizgania ".

Ma założona nową rolkę . Wcześniej potrafił przygnieść na początku kasetę , teraz nie ruszy 120tki czy bardzo delikatnej Sony Metal Master 90 .

Góra jest w bardzo ładnym stanie ale nie idealna . Na standardy allegro jej stan jest idealny ++++++ :)

Na moje marudne oko jej stan jest ładny :)

Padło na bardzo dobrego decka. Nie żal Ci było? Musisz mieć pozostałe duuużo lepsze, że akurat tego się pozbyłeś :)

Mam do niego wielki sentyment - to był mój pierwszy prawdziwy deck.

Da rade kupic przyzwoitego decka w okolicach do 200-250pln? do okazjonalnego sluchania. Probowalem cos w temacie wyszperac, ale troche to zajmuje i poki co w tej cenie znalazlem pozytywne opinie o Onkyo TA-2550 / 2570, Pioneer CT 737 / 777, warto w ktorys wejsc w tej cenie? czy znajde cos lepszego?

Padło na bardzo dobrego decka. Nie żal Ci było? Musisz mieć pozostałe duuużo lepsze, że akurat tego się pozbyłeś :)

Mam do niego wielki sentyment - to był mój pierwszy prawdziwy deck.

Jak na Technicsa to 765 jest fajnym deckiem . Dużo lepszy od choćby 747 .

Wahałem się pomiędzy nim a Sony 750ES nie ze względu na brzmienie bo 750ES zostawia tego Technicsa sporo w tyle , ale ponieważ mam 870ES i CT900S Pioneera a jako trzeciego decka chciałem coś innego.

Tego 750ES w stanie jak z fabryki wystawiłem za 450zł i nie było zainteresowania . Postanowiłem ze go zostawię a sprzedam Technicsa . Wyświetlacz ma taki sam jak 870ES ale reszta jest inna , też ładna . A zwłaszcza niesamowicie podświetlane przyciski :)

Plus Technicsa jest taki że schodzi od ręki . Ludzie się nie znają i kupują 808 / 828 za 500-600zł gdzie do takiej Sonki to żart :)

Da rade kupic przyzwoitego decka w okolicach do 200-250pln? do okazjonalnego sluchania. Probowalem cos w temacie wyszperac, ale troche to zajmuje i poki co w tej cenie znalazlem pozytywne opinie o Onkyo TA-2550 / 2570, Pioneer CT 737 / 777, warto w ktorys wejsc w tej cenie? czy znajde cos lepszego?

Na 777 to za mało . Onkyo nie znam . Pioneer jest świetny ale licz się od razu z wymianą pasków a to kolejne 50zł

Może warto za te 250zł polować na Technicsa 765 .

Widzę 737 MKII - obydwa wyglądają na ruiny .

Jak mają a na 99% mają zajechane rolki to ich wymiana z paskami przekroczy wartość tych decków .

To jest właśnie problem . Mam CT900S w stanie jak z fabryki .

Paski nawet nieużywane szlak trafił i musiałem wymienić . Rolki chociaż w ładnym stanie też by się przydało wymienić .

Dlatego taki Technics jest dużo pewniejszym wyborem. Brak pasków i jedna rolka .

Nie widzę 777 za 199zł

Za 199zł jest jeden 737 MKII i ten nie wygląda dobrze .

Ukryta Zawartość

To był ładny 757

Ukryta Zawartość

Nie widzę 777 za 199zł

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

wisza dwie sztuki po 199 na wiadomym portalu

jeśli to te które ja też widziałem,to wyglądają,jakby wróciły z wojny :/ tak jak zresztą pozostałe decki z tej oferty... ( 99 % że myślimy o tym samym)

No tak , dął nie w tej kategorii chociaż może i w prawidłowej .

- brak gałki od DOLBY

- pokrywa mocno zniszczona i powyginana !

- rysa na wyświetlaczu od przecinaka

- rant nad wyświetlaczem mocno zdarty .

- gałka REC LEVEL zdarta

Dla mnie ruina której bym za darmo nie postawił . Jak ktoś tak dbał to licz się że paski na bank do wymiany .

Kupisz , zainwestujesz i nikt Ci tego w przyszłości nie kupi a i wstyd takie coś postawić . Chyba że do garażu albo do szuflady :)

Nie widzę 777 za 199zł

Za 199zł jest jeden 737 MKII i ten nie wygląda dobrze .

Ukryta Zawartość

To był ładny 757

haha, i nadal jest ładny tylko że już na mojej półeczce :)

Ukryta Zawartość

szkoda,że kolega Moon nie zapodał wcześniej pytania, bo jednego ze swoich decków 737 po wymianie pasków wstawiłem do komisu i czeka na swojego nowego rodzica, stan w porównaniu do tych z "portalu aukcyjnego" jak fabryczny :)

• Pokaż nowe odpowiedzi