Skocz do zawartości
IGNORED

Magnetofon.

Rekomendowane odpowiedzi

"Marek41"- Nie mam zamiaru sprzedawać tego Siemesa, ale obserwowałem aukcje takiego sprzętu i amplituner tego typu osiągał cenę ok.400zł.Dlatego jestem pewny, że zarobił bym na tym.Jednak wszystko to jest tak piękne, że absolutnie......nie sprzedam !!!

tak patrzyłem, patrzyłem ukradkiem, może nie zauważą .... ale jednak, cena idzie ostro w góre niestety .... choć mam na niego chrapkę przeokrutną.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

To że tyle osiągnął nie gwarantuje,że tyle uda się zdobyć dzisiaj,ale nie ma co gdybać, jak ,ani ty ani ja nie mamy zamiaru sie tego pozbywać.Jest na allegro Kenwood super elewen.Co prawda nie lubie cyfrowych,ale nie można mu odmówić urody.Posiada podobne wyposażenie i moć jak mój JVC S-600,ale ja swojego w sklepowym stanie kupiłem za 350,a ten nieco szarpnięty ma kosztować 1800.Parametry wzmacniacza ma niższe,ale jest to też najwyższy z serii,a to się liczy.Powodzenia.

Jak widac zdarzają sie naprawde duże okazje.Jeden wałek przesuwu wystarcza w zupełnosci.Osobiscie boje się podwójnych wałków,ponieważ przekładnia cierna,która to napędza po latach moze mieć problemy.Istnieją co prawda układy direct-drive,ale wtedy cena jest jak dla mnie i kaseciaka za wysoka.

....ja czekam na to urzadzenie ,

Ukryta Zawartość

lada dzień powinno być u mnie

Ukryta Zawartość

Nie to miałem na mysli,ale sensory były modne własnie jak ja pracowałem przy produkcji telewizorów Thomson w WZT.Montowałem cały zespół sterowania.Sam sobie założyłem sensory w swoim czarnobiałym .Mam po prostu sentyment do tego rozwiazania.Co do awaryjnosci to założony osobiscie sensorowy włącznik światła w moim domu pracuje już bezawaryjnie 27 lat.Straszyli co prawda posiadaczy elektronicznych stymulatorów serca,ale mam nadzieje,że ciebie to nie dotyczy.

Jedyną niedogodnością sensorów w magnetofonie,oprócz wrażliwości na wilgoć,jest to ,że czekajac w czasie np;nagrywania,gdy przygotowujesz się do zapisu ,musisz trzymać palec nie na klawiszu zapisu,tylko nieco nad nim.To jedyny problem.Sensory nie zużywają się mechanicznie,więc teoretycznie powinny być wieczne.

Jak jest w dobrym stanie,to będziesz zadowolony.I co z tego,że nie jest przystosowany do taśm metalowych i tak bedzie działał świetnie.Jest z odpowiedniej epoki,a ten model jest wysoki i chodziło o prestiz firmy ,a nie jak teraz przedewszystkim o zysk.Napisz jak nagrywa i pokaż kilka zdjęć jak go dostaniesz.Dobranoc,musze juz się przestawić na stan spoczynku.

>>> manix, z moim 737MKII wszystko było OK no może kilka bardzo delikatnych rys na brzegu płyty czołowej ale już zamaskowałem i nawet śladu nie ma. Chodzi bardzo przyzwoicie tor bez zarzutów, choć po tych kilku miesiącach użytkowania muszę nasmarować mechanizm kieszeni bo coś za długo się zbiera przy otwieraniu.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

http://www.allegro.pl/item192159670_pioneer_ct6mr_kaseciak_na_6_kaset_unikat.html

To g... nawet nie ma biasu kalibracji ani Super Auto Ble - zobaczcie na cene. Ma gosc poczucie humoru:D

Cena zaledwie 1600 zł***** - to chyba za ten profesjonalny wyswietlacz:D

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Panowie przestrzegam Was przed pewnym sprzedawca z Allegro ktory okazal sie oszustem i chamem. Oto link do aukcji:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=192929701

I tresc korespondencji:

Wiadomość od: discomaniac71 (54) , wysłana z komputera o numerze IP: 91.xxx xxx xxx

Strona z przedmiotem: # Referencyjny AKAI GX-65 MK2 # 3-HEAD #od SuperS#

--------------------------------------------------------------------------------

Treść wiadomości:

Do referencji troche mu brakuje - zaczynala sie od GX 75

I odpowiedz:

Każdy może sobie napisać co chce - to nic nie boli

I żeby dać satysfakcje takim mondrusiom

Zwyczajny naciagacz i cham.

A oto link do opisu owego uzytkownika:

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=99868

discomaniac71>

Witaj!Bardzo dobry pomysł z tym ostrzeganiem przed nieuczciwymi sprzedawcami!!!!Popieram Cię jak najbardziej - musimy się wspierać i próbować eliminować chamstwo z życia - Jacek

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Panowie a oto odpowiedz owego sprzedawcy na mojego maila:

From: Rafał G.

To: KRIS RED

Sent: Wednesday, May 09, 2007 10:12 AM

Subject: Re: Pytanie o przedmiot: # Referencyjny AKAI GX-65 MK2 # 3-HEAD #od SuperS# (numer: 192929701)

Widze ze jednak allegrowe chamstwo wychodzi a opis aukcji nazywa sie zwyczajnie OSZUSTWO i jest karalny

I odpowiedz:

Widze chamie że masz dużo czasu - ja go nie mam

Zajmij sie swoją dupą !!!!!

Na razie jesteś za malutki żeby mi dawać dobre rady

Bez komentarza.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Ten komentarz mowi wszystko o owym uzytkowniku:

persef (2) (Kupujący) Negatywny pią 18 sie 2006 12:38:28 CEST 103477950

Niewyrozumiały, agresywny i bezwględny "allegrowicz". Jak widać ilość komentarzy nie zawsze jest miernikiem jakości. Była moja pomyłka, ale to nie powód by być agresywnym. A PROWIZJĘ ALLEGRO ODDAJE, WIĘC PROSZĘ NIE KŁAMAĆ. ODRADZAM.

• Pokaż nowe odpowiedzi