Skocz do zawartości
IGNORED

Kupuje sprzęt Pomózcie ! ;)

daaanek221

Rekomendowane odpowiedzi

Za 500 można kupić fajne stereo. Kupiłem za granicą i przywiozłem do Polski kolegom dwa zestawy takie po 500pln

1 Rotel RA960 + Mission M73

2 Nad 350 + B&W 602

Trafienie takiego zestawu to kwestia czasu...

500zł np Tannoy 607/ Atacama + statyw

*****************...bo najważniejsza jest muzyka!!!...*****************

500 zl na sama kolumnę

Za tą sumę o 35 m kw. raczej zapomnij. Jak bym miał taki dylemat, kupiłbym jakiś sensowny tablet z w miarę dobrym torem audio i w miarę dobre tanie słuchawki. Jeśli już miałbym ochotę zdecydowanie na kolumny, to zorganizowałbym sobie w tych 35 m kw. kącik do grania i kupił np. Celestion z drugiej ręki; F20 lub F18. Z tanich kolumn których miałem okazję posłuchać, te grały zrównoważonym, przyjemnym dla ucha dźwiękiem.

Żeby nie było nie domówień. Napisałem że ja bym wybrał, a Ty nie jesteś mną. Nie spiesz się, przez kilka miesięcy szukaj okazji, potem pojedź obejrzeć towar (głośniki, obudowy, maskownice). Jak jesteś niecierpliwy, to kup jakiegoś pojedynczego Altusa, albo jedną lub dwie kolumny estradowe z niskiej półki, podłącz do dowolnego pieca i zabijaj sąsiadów.

Tu jest przykład:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie pytaj czy słuchałem. Nie słuchałem. Wszystko zależy od Twoich preferencji. Jak nie lubię napierdalanki, ale są ludzie którym tylko to chodzi po głowie.

Ukryta Zawartość

no wiecie mam głosniki to jedna kolumna bedzie lepsza niz to co mam aktualnie . A co bedzie mi jeszcze potrzebne oprocz wzmacniacza do podłączenia kolumny ? i powiedzcie mi jeszcze czym sie rozni kolumna od kolumny podłogłowej.

powiedzcie co sądzice o tych :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i czy warto wgl kupowac kolumny bez odsluchu ?

Ukryta Zawartość

Za tą sumę o 35 m kw. raczej zapomnij. Jak bym miał taki dylemat, kupiłbym jakiś sensowny tablet z w miarę dobrym torem audio i w miarę dobre tanie słuchawki. Jeśli już miałbym ochotę zdecydowanie na kolumny, to zorganizowałbym sobie w tych 35 m kw. kącik do grania i kupił np. Celestion z drugiej ręki; F20 lub F18. Z tanich kolumn których miałem okazję posłuchać, te grały zrównoważonym, przyjemnym dla ucha dźwiękiem.

Żeby nie było nie domówień. Napisałem że ja bym wybrał, a Ty nie jesteś mną. Nie spiesz się, przez kilka miesięcy szukaj okazji, potem pojedź obejrzeć towar (głośniki, obudowy, maskownice). Jak jesteś niecierpliwy, to kup jakiegoś pojedynczego Altusa, albo jedną lub dwie kolumny estradowe z niskiej półki, podłącz do dowolnego pieca i zabijaj sąsiadów.

Tu jest przykład:

Ukryta Zawartość

Nie pytaj czy słuchałem. Nie słuchałem. Wszystko zależy od Twoich preferencji. Jak nie lubię napierdalanki, ale są ludzie którym tylko to chodzi po głowie.

Napierdalanki nie lubie xD chodzmi mi o to aby był czysty dosc mocny bass srednie i wysokie tony tez zeby były dosc dobre. Gram na gitarze elektrycznej juz dosc sporo to nie jestem typem któremu chodzi o to zeby było tylko głosno i kazdy go słyszał xD

Ukryta Zawartość

Napierdalanki nie lubie xD chodzmi mi o to aby był czysty dosc mocny bass srednie i wysokie tony tez zeby były dosc dobre. Gram na gitarze elektrycznej juz dosc sporo to nie jestem typem któremu chodzi o to zeby było tylko głosno i kazdy go słyszał xD

Więc Celestion to nie są kolumny dla Ciebie. To zwykłe podłogówki lub monitory do spokojnego słuchania, dla ludzi którzy chcą się zrelaksować.

Aktualnie mam Creativa 2.1 + wzmacniacz gitarowy marshalla mg10cf.

A cós moze ze stereo polecacie do 500 zł ?

Więc kup sobie jedną estradową kolumnę i po problemie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.