Skocz do zawartości
IGNORED

AUDIO SHOW 2004 - zguba;-(

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

W sobotę w holu hotelu Sobieski, na jednym z foteli przy wejściu do restauracji (teren hotelu poza terenem AS) najprawdopodobniej musiała zostać moja zapalniczka, srebna klasyczna Zippo, ma dla mnie dużą wartość emocjonalną - dostałem ją na urodziny parę ładnych lat temu.

Na znalazcę czeka upominek, kontakt w "o mnie".

https://www.audiostereo.pl/topic/12736-audio-show-2004-zguba/

Pewnie i tak nie znajdzie-się:):):), a za 20 papieru nie ma o co wojny robić. Ja swgo czasu posiałem fajkę z czeczoty za 300 papierków, przeżyłem i zyje nadal, mimo, że stanowiła pewna pamiątkę / prezent.

Walery,niestety chciałbym jakoś wesprzec kolege forumowicza ale ludzie są uczynni nie wtedy kiedy trzeba:( Nawet jeśli ktoś znalazł Twoją zgube to jeśli mu się spodobała to nie liczyłbym na jego sumienie. Dobra rada na przyszłość to dobrze chować wszystko tak żeby pilnowało swojego miejsca.

Współczuje bo wiem co to znaczy zgubić cenną dla siebie rzecz.

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Slav > Jeśli o swojej dziewczynie piszesz "rzecz" to współczuje...Jej oczywiście!

Bardzo bym prosił o nie robienie takich uwag.Dla mnie "rzeczą" jest jakas płyta,kabelek,zdjecie cokolwiek takiego,a nie dziewczyna!

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Walery,zapomnij o tej zapalniczce.Tak będzie lepiej,zwłaszcza jeśli miała wartość emocjonalną.Wątpię aby ktoś ją oddał.Chyba ,że zdarzy się cud,znalazca przeczyta Twój apel o oddanie przedmiotu i wzruszy go to na tyle,że postanowi zwrócić ją właścicielowi,czyli Tobie.Ale nadal w to powątpiewam:(

Zydelek - jaka wojna - miałem nadzieję że może ktoś znalazł z kolegów. Gdyby się znalazła nie było by problemów ze sprezentowaniem takiej samej nowej. Audiofill i tak będzie AS2004 bardziej pamiętał:-(.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.