Skocz do zawartości
IGNORED

czy ktos widzial ju HiFi i muzyke?? z maja??

Rekomendowane odpowiedzi

sila rozpedu dalej czytuje HiFi chociaz stwierdzam ze Audio Video i tak lepsze ostatnio sie robi ..ale moze ktos widzial juz w kiosku czy tam gdzie nowy numer??:))

www.cichykot.com

Właśnie widzę ją przed sobą.

Testy :

25 par kolumn 1000-2000 zł ( w tym tonsile ALTUSY 300 !!!)

Wzmacniacze Lampowe 2000-4000 zł

System CAIRN

Hi-END:

CAYIN 9084D/SC-SL6 - Dzielony wzmak lampowy

i inne .....

Poczytamy - zobaczymy :)

Gość MŁG

(Konto usunięte)

Witam wszystkich. Istotnie faktem bylo, ze po rocznej wspolpracy z HfiM przeszedlem do Audio Video. Po zmianach jakie tam w ostatnich miesiacach zaszly i za pewne beda zachodzic nadal, postanowilem jednak zrezygnowac z pracy dla nich. Obecnie z radoscia wracam do HfiM, majac nadzieje, ze tam zaznam spokoju i bede mogl pisac najlepiej jak umiem, jednoczesnie majac zapewnione miejsce na swoje teksty. Powiekszenie dzialu muzycznego w HfiM do 32 stron stalo sie faktem, wiec na szczescie jest gdzie pisac. Pozdrowienia i uklony, rowniez dla tych dla ktorych jestem mamałygą ;-)

• Redaktorzy

Ja tylko nie zajarzylem! Sam tam czasem pisze, to z czego sie mam niby smiac? A co do AV to znam sytuacje, wiec sie nie dziwie.

Gość piotrek608>troy

(Konto usunięte)

No to cóz czekamy razem...miejmy nadzieję że jednak MHF2003 ..moze cos kolo listopada przed audio szow:):)Poki co pozdrowka dla Grzesia Swiniarskiego...

Gość lolo -> MŁG

(Konto usunięte)

Wydawało mi się, że to dobry żart zwłaszcza w sytuacji, gdy ktoś stara się być tajemniczy, a tajemniczy nie jest. Jeśli uraziłem to przepraszam, bo dobry ze mnie człowiek. Jednak nie obiecuję poprawy na przyszłość.

A w kwestii tajemniczości, czy ktoś może wytłumaczyć o co chodzi z tą sytuacją w AV, czy też pozostaniemy przy mruganiu okiem?

Pzdr.

A propo Audio Show - słyszałem już (z bardzo dobrego zródła), że jeżeli ta impreza się odbędzie to na najwyżej 10 pokoi...

Pozdrowienia dla Troy'a.

• Redaktorzy

Wszystko wam sie pomylilo. Nie do "Stereofila", tylko do "Wyrandy" (jak pisuja na Podlasiu). Co do AV to nie ma o czym mowic, znam to z drugiej reki, nie tyle gazeta co wydawnictwo jaja odstawia.

Gość troy -> galothron

(Konto usunięte)

Audio Show 2003 na 10 pokoi ??? Nareszcie ! Zalicze wszystkie odsluchy ;-) A niektore po 2 razy . Mozna tylko nazwe zmienic na Audio Wernisaz ;-) Oby tylko Michal Wisniewski nie przyszedl ;-) Moze to tylko plotki . Po latach propagandy sukcesy ostatnio wszyscy obiecuja tylko pot i lzy a potem jest jak zawsze.

majowy HFiM - juz mam

ha - Altusom 300 poswiecili test na 2 strony tekstu! innym kolumnom po jednej.

a tak w ogole to calkiem ciekawy nr

cchociaz moim faworytem maja pozostalo Audio/Video

Audio przejrzalem i nie kupilem - dla mnie nic ciekawego (jedyny ciekawy artykul - test TriVisty to za malo)

• Redaktorzy

Chlopaki nie dajcie sie prosic! Co o tych Altusach napisali? Dostane to w koncu, ale przyjdzie mi jeszcze z tydzien poczekac, a ciekaw jestem.

Tak myslalem ...

Recenzja altusow 300 zaczyna sie retrospecja w ktorej autor MS przedstawia swoja rewolucyjna modyfikacje ktora przeprowadzil na oryginalnych altusach polegajacej na wywierceniu dodatkowego otworu oraz aplikacji drugiej wysokotonowki m-ki tonsil - oczywiscie BEZ wprowadzania poprawek w zwrotnicy! Potem dygresja n/t wysokiej pozycji jaka zajmowal sprzedawca w sklepie elektrycznym w systemie nakazowo -rozdzielczym oraz o kultowosci pierwowzoru recenzowanego produktu. Nastepnie rys historyczny projektu

Altus AD 1976 + historia ewolucji modelu . Ciekawa jest informacja , ze wznowienie produkcji Altusow w 2003 (po 2 letniej przerwie) zostalo wymuszone przez klientow!

I juz recenzja w ktorej zabawne jest okreslenie charakterystycznych srebrnych pierscieni okalajacych glosniki mianem " alufelgi ". Altus 300 kontynuuje tradycje poprzednika zarowno w warstwie wzorniczej jak i dzwiekowej . Autor recenzji chwali srednice i dynamike . Jestem rozczarowany ze za bas dal tylko 2 gwiazdki . Skandal ! Doskonale pamietam ze Altusy wtloczone w kat mojego 13 m2 pokoju bas mialy niezrownany ;-) Dynamike mogli takze sasiedzi potwierdzic ! Poza tym MS przyznaje dodatkowe punkty za emocje ,nostalgie oraz odmladniajaca moc jaka posiadaja te glosniki dla ludzi pamietajacych czasy kiedy mowiono ze sa to najlepsze kolumny na swiecie ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi