Skocz do zawartości
IGNORED

16-17m Sapphire 23 czy 25

fido920

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

To akurat mój typ...

Audio Physic Sitara25+WBA ThunderBird KT88EH+2x12AX7PSVane+2x12AX7GoldLion+Audioquest Type 2+, NuPrime DAC-9, Struss Analog Interconect rca-rca 1m

Kupiony nowy w Szwecji kosztował trochę ponad 2tyś :-)

Ceny zagrabaniczne mocno się różnią od krajowych więc takie przyrównanie jest nie adekwatne do tego o czym piszemy.

Sprzedałem na alle Fortissimo roczny wzmacniacz za mniej niż połowę ceny jaka jest w PL bez znaczącej straty,na rynku w UK max £450 bym dostał.

To samo z Castle Knight 4,drugą parę dla kolegi Numik załatwiłem za 240funa? jakoś tak-nowe w kartonie

Więc nie ma o czym rozmawiać PL vs reszta świata :)

a z czym nie dudni...? Tak z ciekawości...

kliknij "o mnie"

kolumny wymienie na Wigg Art jest taki zamiar no i Dac lepszy bo Musical Fidelity M1 mam tymczasowo bo coś grać musi :)

Łokmen Saba

Jesteśmy w Unii , można robić zakupy w UK De czy w S , sztuką jest kupić tak by póżniej złotówki nie stracić .

Nie korzystałem nigdy z portali aukcyjnych za granicą, więc mam obawy...Mógłbyś podesłać linka do jakiś ciekawych aukcji z UK, De czy S ;). Jak jest w przypadku płatności, trzeba mieć kartę kredytową? Czy ze zwykłego konta dokonam przelewu, jak zweryfikować czy sprzedający jest godny zaufania...? To moje obawy...

Audio Physic Sitara25+WBA ThunderBird KT88EH+2x12AX7PSVane+2x12AX7GoldLion+Audioquest Type 2+, NuPrime DAC-9, Struss Analog Interconect rca-rca 1m

Polecam korzystać z Google .

I tak dla przykładu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Polecam korzystać z Google .

I tak dla przykładu

Ukryta Zawartość

Trzeba mieć wiedzę, żeby wpisać to co się chce...Zadaję pytania bo nie znam się na sprzęcie. Ten np:

Ukryta Zawartość

mogę powiedzieć, że wyjątkowo audiofilski z wyglądu...;) Ładnie by się prezentował i mógłbym się na niego szarpnąć. Tym bardziej, że mam znajomego który co dwa tygodnie jeździ do Norwegii i może mógłby pomóc...Nadałby się do Sapphirów25?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pomyśl jeszcze o tym YBA - jest drugi i jeszcze tańszy :-)

to przypadkiem nie Twój albo znajomego...?;) przeglądając forum nie natknąłem się na tą markę...;) co nie znaczy, że nie jest ok. Oczywiście już przekroczyłem budżet założony, więc cena jak najbardziej ok...Ale tak przeglądam różne cacka i apetyt rośnie...Myślę, że i tak będę zadowolony jak już coś stanie w pokoju...PLan jest taki, że jak już staną Sapphiry i wzmak, muzy będę słuchał z DVD Pioneera tymczasowo i dekodera Netia Player. Niestety, ten ma tylko wyjście cyfrowe, (optyczne i koaksjalne). Jak już odrobię kolumny ze wzmakiem dokupić chcę: CD, potem gramofon, a może potem lepszy DAC (jeśli wezmę wzmak bez DACa to chciałbym tymczasowo coś "za grosze"). Taki jest plan.

Ani to znajomi a i interesu też w polecaniu YBa nie mam , mam czute że do Pylonów ten wzmacniacz będzie odpowiedni - Ty zrobisz co chcesz . Wzmacniacz i kolumny mam drogie ( jak dla mnie ) lecz CD taniuśkie , dobrą stówkę kosztowało i nie zamierzam go zmieniać całość gra spójne więc zadowolony jestem .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.