Skocz do zawartości
IGNORED

Uwaga! Oszust! jacekG

Mgrun

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów. Temat dotyczy jednego z użytkowników tego forum o nazwie jacekG, który okazał się niestety oszustem i kłamcą. Zachęcony opiniami o zestawach grundiga na tym forum, dnia 15 sierpnia 2016r. zakupiłem od tego Pana kolumny Grundig box 650 professional z portalu allegro. Po wpłacie na konto przez system Payu kolumny po niedługim czasie były u mnie. Niestety nie wiem czy są sprawne, ponieważ drugą paczką miał przyjść wzmacniacz Sanyo ja-220, tuner t 220 oraz oryginalne kable grundig do kolumn. Niestety druga paczka do mnie nie dotarła do dnia dzisiejszego pomimo wpłaty należnej kwoty na konto bankowe tego Pana, której dokonałem dnia 16 sierpnia 2016r. Zero kontaktu!!! Nie odpisuje na sms-y (wcześniej potrafił odpisać), nie odbiera telefonów. Otworzyłem również spór na allegro w którym również brak odpowiedzi. W jednym z sms-ów poprosiłem o zwrot pieniędzy, bez skutku. Zamierzam zgłosić sprawę na policję i domagać się zwrotu pieniędzy z programu ochrony kupujących (POK). jacekG pisał posty m.in. w Klubie miłośników starych grundigów. Widziałem również na tej stronie oferty sprzedaży tego Pana m.in. jakieś kondensatory itd. Chciałbym w ten sposób ostrzec innych użytkowników przed niepotrzebnymi nerwami i utratą pieniędzy w wyniku nieudanych transakcji z tym Panem. Jeśli ktoś jest w stanie pomóc w tej sprawie, proszę o kontakt e-mail: [email protected]. Kto może proszę udostępniać tą wiadomość innym użytkownikom tego forum.

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/128847-uwaga-oszust-jacekg/

Hmm de javu..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.