Skocz do zawartości
IGNORED

Dobór sprzętu

Piotr Brzyski

Rekomendowane odpowiedzi

To już się ładnie pogubilem. Denon 3806 nie ma działającego HDMI. Harman 355 tak.

Czego w końcu szukasz? Ma mieć HDMI czy nie? To że miales zepsuty 606 to nie znaczy że nie da się kupić sprawnego.

Doradzacie mi HDMI to szukam z HDMi :)) co do 606, to po co kupić drugi raz to samo ? Jak to 3806 nie ma działającego HDMI ? a co do H/K to pytałem się o 255 ;)

chyba się nie zrozumieliśmy ...

jeszcze raz. szukam czegoś żeby podpiąć do tego PC i żeby grało to przestrzennie w grach i filmach. Połączenie AVR 3806 - optyk - PC. Będzie grało ? no chyba że jest coś równie dobrego z "działającym" HDMI. Uwaga, teraz mój budżet to 900 zł. 900 zł, sam amplituner. Pozdrawiam, i jak właśnie odpowiadasz ( S4Home ) to widzę że masz mega cierpliwość do mojego jęczenia :D

Miałem na mysli 255,

Model 3806 choc nie pamietam sprawdz to ma HDMI w wersji 1. Czyli przepuszcza obraz nie dekoduje dzwieku. Tak jak mówie mogę się mylić. Jednak wiek na to by wskazywał.

ZA 900 da się znaleźć coś lepiej.

Temat uważam za zakończony. Dziękuję wszystkim za pomoc. Za 756 zł wylicytowałem hk avr 255 na alledrogo w stanie jak nowy :D myślę że dobra cena ;) okaże się jeszcze co i jak, jak przyjdzie

Tych onkyo nie było na olx, allegro nie sprawdzałem dokładnie ale na 100% nie było 806

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.