Skocz do zawartości
IGNORED

Salon 28m2 pomocy projekt do 5000zł

Tadzinator

Rekomendowane odpowiedzi

Amplitunery mają takie same funkcje. Więc różnic nie ma.

Chyba że chodzi ci o nadajnik Bt. I faktycznie będziesz go użytkować

Raz ci się podoba raz nie :)

Dlatego widzisz jak to jest. Do tych kolumn super będzie pasować cxa60 i as701 i oba mają daci.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc później...

No to po tygodniu wygrzania wzmacniacza i paczek powiem tak:

1) Ładnie wygląda ta yamaha z tymi heco i ładnie się komponuje:)

2) Gra bardzo czysto bez buczenia syczenia czy cosik z moim wysłużonym DVD philips 5000 po coaxial.:)

3) Jeszcze nie odkręcam do godziny 11 max do 10:00 bo boję się o sprzęt pogra 2-3 miesiące i będzie dobrze rozruszany papier to się sprawdzi co potrafi.

4) Pochodził cały tydzień bez przerwy na ustawieniu high na 6 Ω raz ciszej raz głośniej bo spać trzeba :) i się troszkę wzmacniacz pogrzał :) . Przestawiłem na low i ja powiem że nie widzę różnicy poza małym szczegółem lepiej schodzi bas na 4 Ω, ładnie czysto na razie max do 9:30 bo już jest dość potężny dźwięk bardzo przyjemny :)

5) Troszkę o tym co chciałem kupić - więc marek mp6006 byłby mało wydajny do haco 900. szkoda kasy na as 701 bo to prawie nie zauważalne (widziałem jak pan zamienia wtyczki) odsłuchiwałem jeden po drugim na tej samej płycie (więcej mocy i jeden przycisk do CD :). ale cena 700 zł więcej - za to jakiś odtwarzacz sieciowy się kupi później.

6) Żona i szwagier mnie ubiegli i mi kupili ta yamahę A-S 501, i dobrze bo się za długo zastanawiałem.

7) Więc jak to gra z heco - (Moje odczucia) detaliczność wystarczająca nie ma problemu z dużą ilością gitarki czy perkusji, środek głos np Adel z CD bardzo czysto aż się chce słuchać.

Bas: tu podzielę to na dwa osobne przemyślenia.

Jak jest po toslink-u to jest, krótki dynamiczny i miły i nie dudni - taki jak mi odpowiada.

Jak jest po coaxial to mam wrażenie że schodzi troszkę niżej, ale nie dudni i do innych utworów bardziej się nadaje.

Muzyka super.

Filmy Z DVD - powiem że miałem zestaw starsze kino domowe takie za 2000 i powiem że te 2000 to było źle wydane. te dwa i dobry wzmak tak się sprawują że po prostu aż nie che mi się nigdzie ruszać z kanapy:)

A i jeszcze jedno (bez pokręteł słucham jak dłubałem przy niskich i wysokich to mi się nie podobało gra wszystko na 0 0 0 a jak z CD

to pomijam całą zabawę w podkręcanie)

Jak się komuś przyda ta opinia to będę wdzięczny.

szkoda kasy na as 701 bo to prawie nie zauważalne (widziałem jak pan zamienia wtyczki) odsłuchiwałem jeden po drugim na tej samej płycie (więcej mocy i jeden przycisk do CD :). ale cena 700 zł więcej

A-S701 to inna półka, gra całkiem inaczej i dużo lepiej niż A-S501 i ciężko tego nie zauważyć...

A-S701 to inna półka, gra całkiem inaczej i dużo lepiej niż A-S501 i ciężko tego nie zauważyć...

Jakoś moje rozdeptane ucho nie zauważyło jak byłem na odsłuchu, a to chyba się liczy jak kupujesz.

Ale niema co i tak dostałem na prezent więc nie wybrzydzam. :)

tu mały link

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przychylam się do tej opinii.

Jednak AS 501 jest u nas częstym wzmacniaczem wybieranym do Heco 500tek i 900tek. W przypadku dobrego źródła różnica była by zauważalna.

W przypadku modeli 1000 różnica jest zauważalna w każdym momencie.

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.