Skocz do zawartości
IGNORED

kolumny podstawkowe do 30m2? brak miejsca na inne?

jerry.s

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze, o ile masz, ta yamahe zmien i sie przekonasz do konca ze metki nie graja.

Dokładnie, te wielkie metki KEFa nie grają.

?👈

to idąc krok dalej ... do źródła ...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy to ma szanse zagrać z takimi Buchardt'ami S300? Jeśli UnitiLite b wystarczyłby zamiast kilku oddzielnego wzmacniacza+CD+tuner (budżet na komplet powiedzmy 5-7 kPLN) ... warto chociaż rozważyć taki wariant?

Ukryta Zawartość

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Jak rozważasz zakup Buchardtów S200 to dlaczego nie bierzesz pod uwagę wzmaka z jakimi one grały na audioshow?

A cena tylko 200USD z przesyłką.

Jestem w podobnej sytuacji jak Ty i też szukam czegoś do nagłośnienia ,, kuchni''. U siebie własnie, żeby paki nie zabierały za dużo miejsca też będą to kolumny podstawkowe ale do nich dołożę sub.

Żeby coś tam na dole też się odzywało. Ale paki będą D.I.Y robione właśnie pod to pomieszczenie.

I powinienem się zmieścić w kwocie tych właśnie S200.

Mogę zapytać jaka firma zajmuje się dystrybucją Bucherdtów w Polsce? Bo rozumiem że ktoś je wystawiał na audioshow to chyba nimi handluje? :) Też mnie zaciekawiły te S300, tylko czy można je odsłuchać/nabyć bezpośrednio w kraju, czy trzeba zamawiać online?

I co to jest ten upgrade kit do S300 na stronie producenta?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A ja polecałbym Guru QM10, mam ich młodszego brata Guru Junior na ok. 23 m i grają świetnie.

Jeśli cena jest dla Ciebie do zaakceptowania, a masz możliwość zwrotu, to bierz do testów.

Ich największą zaletą przy takim jak Twój układzie jest fakt, że mogą grać niemal przy samej ścianie.

Te QM10 są niesamowicie popularne w Japonii, u nas jakoś produkty GURU jeszcze się nie przyjęły.

A jak sprawuje się obrazowanie stereo raz głębia? Guru QM10 też spodobały mi się, jedyne zastrzeżenia miałem do dość płaskiej wysuniętej do przodu sceny, tyle, że byłem już zmęczony

A jak sprawuje się obrazowanie stereo raz głębia? Guru QM10 też spodobały mi się, jedyne zastrzeżenia miałem do dość płaskiej wysuniętej do przodu sceny, tyle, że byłem już zmęczony

Chyba najlepszą rekomendacją dla tych głośników jest fakt, że sam NAIM poleca je jako optymalny wybór do zestawiania z ich wzmacniaczami ;), ja słucham ich z UnitiQute2. Miałem do testów razem z Juniorami KEFy R300, i myślę że Guru wygrały właśnie tym, że mogą (a wg producenta nawet powinny) grać upchnięte blisko ściany, u mnie stoją oddalone od niej zaledwie o 15cm.

Zamów, przetestuj i przekonaj się sam.

Miałem ochotę właśnie na QM10, ale wybrałem Juniory z 2 powodów, po pierwsze cena, a po drugie dizajn QM10 był nieco zbyt fikuśny (głównie dla mojej lepszej połówki).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.