Skocz do zawartości
IGNORED

GRAMOFON na teraz...

ozzy

Rekomendowane odpowiedzi

N

Ozzy mam nadzieje że nie dałeś więcej jak stówę ?

No niestety,trochę więcej, zdaję sobie sprawę że to żadna marka ale ramię micro seiki, direct drive, ciężar talerza 1,2 kg i całości ok 10kg jakoś mnie przekonały, generalnie z wyglądu też mi sie podobał więc czas pokaże czy szybko pójdzie do ludzi czy też zostanie ze mną na dłużej

Ten F2091 ma zwykłe ramie ! F 2010 czyli Universum Sl 7500 ma coś na kształt ramienia Micro . Przed chwilą kupiłem też taniego plastika ale z ramieniem ADC i to za 45 zeta :-)

Gramofon UNIVERSUM F2091 DIRECT DRIVE HiFi Series. Super stan!!!

Warta, sieradzki, Łódzkie Dodane o 07:14, 7 listopada 2016, ID ogłoszenia: 266825257

250 zł

438152259_1_644x461_gramofon-universum-f2091-direct-drive-hifi-series-super-stan-sieradz.jpg

Gramofon UNIVERSUM F2091 DIRECT DRIVE HiFi Series. Super stan!!!

Warta, sieradzki, Łódzkie Dodane o 07:14, 7 listopada 2016, ID ogłoszenia: 266825257

250 zł

438152259_1_644x461_gramofon-universum-f2091-direct-drive-hifi-series-super-stan-sieradz.jpg

Oferta od

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Rodzaj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Stan

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witam do zaoferowania mam Gramofon UNIVERSUM F2091 DIRECT DRIVE HiFi Series. Super stan!!! w 100% sprawny!!!

438152259_2_644x461_gramofon-universum-f2091-direct-drive-hifi-series-super-stan-dodaj-zdjecia.jpg

438152259_3_644x461_gramofon-universum-f2091-direct-drive-hifi-series-super-stan-mp3-i-sprzet-audio.jpg

438152259_4_644x461_gramofon-universum-f2091-direct-drive-hifi-series-super-stan-elektronika.jpg

438152259_5_644x461_gramofon-universum-f2091-direct-drive-hifi-series-super-stan-lodzkie.jpg

438152259_6_644x461_gramofon-universum-f2091-direct-drive-hifi-series-super-stan-.jpg

438152259_7_644x461_gramofon-universum-f2091-direct-drive-hifi-series-super-stan-.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Najgorszy nie jest. Byle by miał dobrą wkładkę, to igłę już łatwo dokupi i będzie miał na mikołaja fajny prezent.:-)

mam nadzieję że w całości

Sprawdź od razu paczkę w środku. Kiedyś miałem taką niespodziankę i łapałem kuriera przez kilka dni, żeby spisać protokół.

Pytanie miałbym takie : mój wzmacniacz nie ma przedwzmacniacza gramofonowego, ma go za to amplituner którego wykozystalem do podlaczenia do wzmacniacza -działa, czy takie rozwiązanie może być czy lepiej nabyć zewnętrzny przedwzmacniacz gramofonowy?

Pytanie miałbym takie : mój wzmacniacz nie ma przedwzmacniacza gramofonowego, ma go za to amplituner którego wykozystalem do podlaczenia do wzmacniacza -działa, czy takie rozwiązanie może być czy lepiej nabyć zewnętrzny przedwzmacniacz gramofonowy?

Bolo bardziej niech Ozzy zacznie słuchać - naszych wypowiedzi też . Trochę będę uszczypliwy (doOzziego) ale świetnie to napisałeś .

Jak wyłączy myślenie, to kupi jeszcze ze dwa, albo trzy.:-)

Eeee niech kupi , ważne że zapał ma , znaczy ADHD :-))
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.