Skocz do zawartości
IGNORED

SONIC FRONTIERS TRANSPORT+PROCESOR T3

tomek7776

Rekomendowane odpowiedzi

Elberoth: Linn sondek, tiaaaa, szkoda tylko, że wygląda jak tuner satelitarny. Można go USA wyrwać spokojnie za 10 tys. USD a i z napięciem nie ma problemu bo sam się przestawia na 230V (to jest przecież SMPS). Ciekawe jakie będą nowe monobloki DAC wadii? Założę się że będzie o nich głośno niedługo.

americano: chwilowo (od 6 miesięcy) z wadia nie ma konntaktu - po raz 2 zbankrutowała :-(

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Elberoth: (fajne masz pseudo nawiasem mówiąc, kojarzy mi się z death metalem który kiedyś uwielbiałem...)

O kurcze nie wiedziałem o bankructwie wadii. Wydawało mi się że działają (ostatnio zmienili siedzibę, widziałem zdjęcia w necie z nowej siedziby, zwróciłem uwagę na kolumny - mają Hales Transcendence 8 - dobre kolumny niestety firma nie istnieje, a może oni się połączyli??? może ktoś wie więcej na ten temat...) W każdym razie parę miesięcy temu wysłałem maila do wadii z pytaniem, co sądzą o firmach które upgradują ich produkty za sporą kasę. Nic nie odpisali do tej pory. Popchnęło mnie do tego czynu następujące zdarzenie. Zainteresowałem się tematem upgradów tej marki i wysłałem zapytanie do Steve Hunley'a z firmy Great Northern Sound Company, która oferuje upgrady. Gość ponoć był pracownikiem wadii. Zapytałem co tam konkretnie robią. Otrzymałem "poufną odpowieć, której nie mogę rozpowszechniać" z listą kroków. Trochę się znam na upgradach bo się w to bawiłem zaciekle. Jak przeczytałem to włosy mi się zjeżyły na głowie. Są tam ruchy zupełnie przeciwstawne brzmieniowo i niepotrzebne. Nigdy w życiu nie kupiłbym wadii z przeróbkami GNSC, poprostu niezła ściema (a człowieka bardzo zachwalają, ale chyba tylko Ci co się w to władowali). W każdym razie jak mi napisałeś o bankructwie wadii to skojarzyło mi się, że może dlatego nie odpisali na mój mail.

• 3 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.