Skocz do zawartości
IGNORED

Ekran do proja do 1500pln

djmilkyway

Rekomendowane odpowiedzi

Yodas to sie zgadza... ale po cos ona jest wysylana, probka daje jakis zarys wiem, tylko tez kto Ci zrobi demo konkretnego ekranu ramowego i MS i do tego dwa te same proje sony, bo przeciez obraz trzeba skalibrowac w calosci pod kazdy osobno a nikt nie ma fotograficznej pamieci.

Aha fetek i BMW jest lepsze ;)

Zastrzegam sobie prawo zmiany pogladow bez podania przyczyny.

Zima nie ma problemow, tylko trzeba umićć jezdzic z glowa a nie polskim stylem na trzeciego....

Wracajac do ekranow zawsze jestem otwarty na konkretne demo porownawcze.

Zastrzegam sobie prawo zmiany pogladow bez podania przyczyny.

Ekran zamówiony, projektor jest, pozostał uchwyt jeszcze. Ostatnie pytanie. Od ampli do projektora chce puścić kabel hdmi tak, że wychodzi mi około 11m. Nie będzie to miało wpływu na jakość obrazu?

Stereo: Sony E9000ES + N9000ES; Sony MXD-D3; Technics SL-1200 mk2; kolumny: Usher CP-730 Kino: Yamaha rx-v767 + Usher CP730 + Focal.JMlab (cent, rear, sub)

Ekran zamówiony, projektor jest, pozostał uchwyt jeszcze. Ostatnie pytanie. Od ampli do projektora chce puścić kabel hdmi tak, że wychodzi mi około 11m. Nie będzie to miało wpływu na jakość obrazu?

.... sygnał cyfrowy albo jest albo nie ma...jakość obrazu taka sama...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.