Skocz do zawartości
IGNORED

Kino domowe Samsung + TV Samsung podłączenie

manutd22

Rekomendowane odpowiedzi

Witam posiadam kino domowe samusung ht-e330 i telewizor SAMSUNG UE40F6320AW potrzebuje dopasować dobry kabel audio zeby w tv dobrze z basami dzwiek odbieral do tego wszystkiego mam tez dekoder stb lite t90 mam kilka kabli: kabel audio firmy Lexton 2RCA-2RCA CINCH 1,5m HQ, jeden mam też jakiś komponentowy Kabel Component Video 3x RCA - 3x RCA o długości 1,5 m, i jeszcze kabel na 2x chinch biały z czerwonym z wejściem do słuchawkowego

No to dużo masz. A kropek nie dajesz.

Kino z TV podłącz za pomocą kabla optycznego

Dekoder i inne tego typu rzeczy podłącz bezpośrednio do TV.

kino nie ma wejscia do tego kabla optycznego tv takowe ma

O matko, ale szit. Przepraszam ale musisz podłączyć do niego TV analogowo. Ehhh. Wtedy nie będziesz mieć dźwięku przestrzennego.

To nowy model telewizora, niestety kino także trzeba odświeżyć. Przede wszystkim iść w kino a nie plastikową zabawkę.

Przykro mi.

Kupiłem na spontanie te kino, a mogłem przemyśleć i kupić lepsze, z tego co się dowiedziałem te lepsze mają hdmi,kabel optyczny czy coś w tym stylu, no ale ze sprzętu jestem po części zadowolony. Nawet dobrze grają ale przydał by się lepszy kabel. Do kina też można iść ale czasem funduszy brak. Mam podłączony jack +2cinch tylko że ten jest zwykły, słabej jakości a doinwestować np z prolink albo jakiejs innej znanej dobrej firmy one maja te końcówki pozłacane nie wiem czy to coś by poprawiło co pan o tym sądzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.