Skocz do zawartości
IGNORED

Telewizor do 1500-1800zł

KANSAS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poszukuję telewizora, który bedzie mi służył głównie do grania (PS4) i do ogladania rózności z PLAYERA, IPLA, NETFLIX być może.

Zależy mi na tym by był jak najwiekszy - od 46 cali do góry i mieścił się w budżecie 1500-1800zł.

Polecicie coś ciekawego, czy w tej cenie brać co podleci.

Chciałbym, żeby smart działał jak najsprawniej.

A może kupić bez smarta i dokupić jakieś urzadzenie zewnetrzne, które bedzie obsugiwało wiekszość serwisów internetowych. Tylko jakie bo się nie znam na tym ? :)

Z góry dzięki za odpowiedzi.

https://www.audiostereo.pl/topic/131464-telewizor-do-1500-1800z%C5%82/

Przykro mi Kolego nie da się.

Chcesz Mercedesa w cenie wrotek.

Co do smarta, mam i poza YT i dostępem do Netflixa funkcja całkowicie nieprzydatna.

Owszem masochiści mogą oglądać strony www.

Ale skoro chcesz bierz z wbudowanym smartem, zawsze to jeden zasilacz mniej, mniej kabli, jedno hdmi wolne, a cenowo dokładnie to samo....

Mam już dwa ze smartem i zgadzam sie z Tobą. Tzn; Ja z tego nie korzystam ale żonka lubi czasem pokatować seriale na ipli, playerze i innych dlateg przydałoby sie coś takiego. Dla mnie ma służyc tylko do grania w "słuzbowym" mieszkaniu a nie chce inwestować grubszych pieniędzy w trzeci telewizor.

Tak do 2k mógłym max dołożyc zeby tylko te rózne playery jakoś latały.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A coś z tych się nie nada?

Tak sie właśnie zastanawiam, czy na PS4 nie ma czasem Playera, i IPLA bo netflix to na bank jest. Sprawdzę dopiero wweekend :(

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

kolego namawiał bym Cię na coś co kompletnie nie ma nic wspólnego ze smart tv. ale jeżeli chodzi o obraz zmiażdży konkurencję i to tak bardzo że więcej nie popatrzsz na tv. lcd,mianowicie chodzi o urzywany telewizor plazmowy rozglądaj sie za panasonic 46 cali w zwyż serii V ... vt20 vt30 itd. seria V to najlepsze wydanie plazmy dziś można kupić za niewielkie pieniądze,szukaj z małym przebiegiem tzn. jak najmniejszą ilością przepracowanych godzin(można w każdym tv. sprawdzić w menu serwisowym) wiedz że 10-15 tysiecy godzin to na ten telewizor to niewiele można po 20tys. zrobić kalibracje.Pisze o tym dlatego że sam niedawno kupilem 65vt60 przesiadając się z 50gt30 za sporą kwotę ale nie żałuję ponieważ nowy telewizor ktory dorównał by tej plazmie to wydatek rzędu 15 tysięcy.Wczoraj pograłem w Tomb Raider anniversary na ps4 coś niesamowitego,o filmach nie wspomnę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.