Skocz do zawartości
IGNORED

pomoc w dobraniu wzmacniacza

jantos

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki, raz wziąłem i było ok, zanim nie zepsuł się, a sklep i serwis zostawił mnie na lodzie. Strata kasy na początku swojej drogi skutecznie mnie zniechęciła i straciłem zainteresowanie nowymi wzmacniaczami, a szkoda, bo pewnie miałbym już nowe klocki z wyższej półki.

Okazuje się, że nowe sprzęty bywają nienaprawialne, a i te marantzy czterocyfrowe źle mi się kojarzą wyglądem.

Gdzieś czytałem, że Tannoy i Nad nie pasują do siebie

W czym będą lepsze czterocyfrowe marantze od dwucyfrowych?

Te dwu cyfrowe starsze są mocniejsze w watach ale gorsze w melodyjnosci. Pm80 taki zachwalany a dość nudny wzmak

Dzięki, raz wziąłem i było ok, zanim nie zepsuł się, a sklep i serwis zostawił mnie na lodzie. Strata kasy na początku swojej drogi skutecznie mnie zniechęciła i straciłem zainteresowanie nowymi wzmacniaczami, a szkoda, bo pewnie miałbym już nowe klocki z wyższej półki.

Okazuje się, że nowe sprzęty bywają nienaprawialne, a i te marantzy czterocyfrowe źle mi się kojarzą wyglądem.

Gdzieś czytałem, że Tannoy i Nad nie pasują do siebie

Zależy które. Nie wiem skąd Ignac wziąć pojęcie misiowate. Misie ta są missiony, elac czy heco. Granie tannoy to detaliczna dokładna średnica, ale nie bułka jak się mówi.

Podziwiam

Misiom misiowaty ? Kurde z czym to grało ?

Miałem missiony m33i, wala po uszach twarda i wypchnięta średnica i szeleszczacymi wysokimi tonami.

Chyba ze starocie mission 702 to i owszem misiek ale bez przesady tych kolumn to już chyba nawet na rynku wtórnym nie ma

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.