Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki amplituner wybrać?

lukas92

Rekomendowane odpowiedzi

Witam planuje zakup amplitunera na oku mam kilka yamaha rx v365 rx v371 rx v563 i rx v563. Denon avr 1509 avr 1612 avr 1909 avr 2113. Harman avr141 avr145 avr235 avr330 i avr505 le. Pioneer vsx 323 vsx 516 vsx 520 i vsx 820. Ampli bd grał w stereo w pokoju ok 13m2 głównie do muzyki filmów i bd podłączony do x360. Miał ktoś te modele co może powiedzieć? Kolumny mam obecnie heco xenon 400. Wiem ze harman z usb się psuły i po 5 6 latach od zakupu był problem z dźwiękiem, ponoć podobnie z pionkiem użytkownicy pisali że 1msc od zakupu gubił dźwięk a potem się wyłączał. DVD mam pionka ale hce zmienić na innej marki. Mòj budżet na ampli to 500-600zł ale tata obiecał trochę dołożyć.

Poprawka napisałem 2x rxv 563 miało być rxv463

https://www.audiostereo.pl/topic/131762-jaki-amplituner-wybra%C4%87/

Jeśli pokój 13m2 i głównie stereo to po co Tobie amplituner?

Nie lepiej jakiś wzmacniacz kupić z wejściem optycznym.

Tv i wzm łączymy optykiem a wszytkie inne źródła po hdmi do TV, no można by się też pokusić o amplituner stereo lub najtańsze rozwiązanie

Konwerter sygnału cyfrowego na analigowy

a63f5b7e3ac9ab9dd0023c4ea5c89a10.jpg

Koszta max do 100zł takiego pudełka, i wtedy problem z głowy.

Denon AVR-X6200W / Denon PMA-1510AE / Denon DBT-3313UD

Monitor Audio Silver 10 / Silver Center / Silver 1 / Dali sub E-12F

A jakiś konkretny marantz pm z noszę serii yamaha z nowszych harman hk. Jak pisałem wolała bym ampli ma dużo wejść ma radio a wzmak nie. myślałem teź nad zakupem 3 kolumn 2 i central i sub. Firma magnat lub jamo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.