Skocz do zawartości

Gość A&T

Rekomendowane odpowiedzi

Gość A&T

(Konto usunięte)

PIZZAGATE.

Były agent CIA Robert D. Steeley: Trump walczy z siecią pedofilów

Były agent CIA Robert D. Steeley: Trump walczy z siecią pedofilów

Tłumaczenie fragmentów rozmowy Alexa Jonesa z Robertem D. Steele, byłym tajnym agentem, który powszechnie jest uważany za rzecznika tzw. Białych Kapeluszy (White Hats) – patriotów w służbach amerykańskich.

AJ: No to jakie mamy informacje?

RDS: Zacznijmy od tego ex agenta CIA, McMullin’a – to taki maluszek, który nie ma żadnej wiarygodności, ani w normalnym świecie ani wśród tajniaków, tak sobie tylko papla. Ja jestem w pełni niezależny i uważam, że wróg mojego wroga jest moim sprzymierzeńcem. Ja, ty i wielu innych istotnych ludzi zaczyna głośno twierdzić że DT (Donald Trump) jest jedyną naszą (ludzkości) szansą na zniszczenie Tajnego Rządu (TR). Jestem absolutnie pewny ze tak jest!

Tak jak dotychczas publikowałem, DT ma sporo problemów między innymi to, że nie spodziewał się, że wygra wybory, a w końcu wygrał w zasadzie przez przypadek, jak to szeroko omawiałem w mojej książce (dostępna na Kindle) – „Donald Trump – przypadkowy prezydent” – w której przeanalizowałem jak wygrał w zasadzie pod sam koniec, dzięki wielowymiarowemu załamaniu kampanii Hillary Clinton (HC).

AJ: Czyli dlatego, że agencje wywiadowcze chciały żeby wygrał?

RDS: No nie, niedokładnie tak. Tylko niektórzy z nas, obecnych i byłych agentów, chcieli tego.

AJ: Tak, tak nie twierdzę, że to byli wszyscy, ale … ale kilku tych na górze.

RDS: Doszło do ostrego starcia miedzy John’em Brennan (JB), który reprezentował obóz HC, oraz wszystkie jego odnogi (Wall street, TR, no i banda Arabów saudyjskich), a resztą z nas. Steve Pieczenik jest jednym z moich ulubieńców. To on ogłosił, że do akcji wkroczyły tzw. „Białe Kapelusze” (BK – White Hats). I że to oni powstrzymali HC przed użyciem tych samych metod oszustw elektronicznych, które użyła przeciw kontrkandydatowi demokratów, Bernie Sanders’owi, kradnąc 13 okręgów w preselekcji demokratów. Ten fakt został niedawno potwierdzony przez Uniwersytet Stanforda.

No, a w głównych wyborach, BK byli w stanie zneutralizować podobne oszustwo co umożliwiło zwycięstwo DT.

Ale wracając do niego – jego następnym problemem było przetrwanie okresu od dnia zwycięstwa do inauguracji. W tym czasie musiał sobie poradzić z Kolegium Elektorów (KE) oraz przejść uprawomocnienie w kongresie, no i ceremonię inauguracji. A jak wszyscy widzieliśmy, JB stal się zdrajcą stanu poprzez szerzenie kłamstw w celu manipulacji KE.

AJ: Nigdy przedtem nie widzieliśmy aby szef CIA wywierał tak otwartą presję na prezydenta, a gdy coś podobnego się działo, to taki człowiek umierał w tajemniczych okolicznościach, np. na kajaku. Takie zachowanie nie ma precedensu.

RDS: Dokładnie, nie ma takiego precedensu. Moim zdaniem, JB jest lub był, przed dzisiejszą rezygnacją, najwyżej opłacanym agentem Arabii Saudyjskiej. Jest on głęboko skorumpowany i dlatego powinien być już obecnie szczegółowo sprawdzany przez FBI. Ale zostawmy go. DT jest prezydentem. Co tutaj głównie próbuję wyjaśnić jest to, że aby przetrwać ten okres, DT był zmuszony zawrzeć kilka umów, a jego prawa ręka, Reince Priebus (RP), okazał się być Judaszem w Białym Domu.

No właśnie, wielu chytrych komentatorów potwierdziło, że to był wielki błąd DT, że myślał iż uda mu się dokoptować „pomocników” z systemu którzy są faktycznie po innej stronie. Dlatego DT musi ich usunąć.

RP oprócz posiadania innych specjalnych cech, jest krętaczem i przykrywką pedofilii. Denis Hustert jest czubkiem góry lodowej. Jestem absolutnie przekonany ze Jullian Assange zniszczy Republikanów ale specyficznie RP.

AJ: Chwila. Wiem, że masz dostęp do wiarygodnych informacji z najwyższych szczebli. Jestem tym wszystkim zaszokowany, jesteś gościem w moim programie od dekady i masz wielki respekt, w tym okresie ujawniłeś wiele tajnych informacji m.in. o tym co się dzieje na Bliskim Wschodzie i szerzej. I wiem, że nie zmyślasz, ale teraz wyrażasz swoje opinie jako gość mojego programu…

RDS: Ooo, Alex, nie bądź tchórzem!

AJ: Nie, nie, ja się nie boję, i znam te wszystkie sprawy, afery Clintonów, o ich siatkach … wiem ze to wszystko prawda.

RDS: OK, to sa moje opinie!

AJ: OK, kontynuuj.

RDS: To mówię ja. Tu masz mój sygnet Marine Core. Już przez ponad dekadę pracuję wraz z specjalną grupą ludzi nad problemem pedofilii, która jest jako specjalnym przywilejem elit. Dla demokratów jest to nabyty smaczek. JP jest pedofilem z dolnej półki. Co do republikanów i elit bankowości, to właśnie oni są głównymi elitarnymi propagatorami pedofilii. W Waszyngtonie podobno są restauracje prowadzone prze Arabów saudyjskich, gdzie w menu są dzieci.

OK, powiedziano mi o tym, ja tam nie byłem. Nigdy nie zamawiałem dziecka z menu. Pedofilia jest ich pietą Achillesa i DT o tym dobrze wie.

Gen. Flynn nie został usunięty bo rozmawiał z Rosjanami. Chciałbym przypomnieć twoim widzom, że Henry Kissinger, który sabotował paryskie rozmowy pokojowe (Wietnam) i tym spowodował śmierć dodatkowo 20 tysięcy amerykańskich oraz setki tysięcy żołnierzy strony przeciwnej, zrobił to wyłącznie po to aby pomóc wygrać Nixonowi.

HC sprzedała Arabii Saudyjskiej Syrię i Jemen za dziesiątki milionów dolarów. A Gen Flynn został usunięty gdyż był na tyle arogancki, iż myślał, że może powiedzieć Mattisowi i Tillersonowi co mają robić. Zdenerwował też wiceprezydenta. Zajął się również, a te informacje są z pewnych źródeł, listą wysoko postawionych pedofilów, a jeden z nich to najlepszy przyjaciel wice prezydenta. A robiąc to nie poinformował tego ostatniego. Ta informacja została ujawniona.

Prawdziwy problem jest w tym, jak zauważył to Dennis Kucinich bardzo delikatnie na kanale Fox, że NSA [National Security Agency – agencja podsłuchowa USA, przyp.M.P.] bezkarnie (i nielegalnie) szpieguje wszystkich naszych polityków, a CIA wypuszcza ściśle tajne informacje używając ich w ramach politycznych rozgrywek. Dlatego jak ja bym był na miejscu DT, zlikwidował bym NSA. Ta organizacja nie ma podstaw w naszej legislaturze.

DT może zamknąć NSA już jutro.

AJ: Podkreślmy to wyraźnie – to co się dzieje jest nie legalne. Te przecieki są nielegalne. Ale wróćmy do tego ze mamy do czynienia z jawna próbą usunięcia DT.

RDS: Tak.

AJ: Jakie są główne ugrupowania sił występujących przeciw DT i jak ta walka przebiega?

RDS: Wszyscy twoi błyskotliwi widzowie raczej wiedzą co to jest URL – www. tiny.com. Tak więc www.tinyurl.com/Memo4Trump jest moim memorandum do DT które, jak mnie poinformowano niedawno, jest w rekach DT i jemu oddanych doradców.

DT ma trzy główne grupy wrogów. No. 1 to grupa G. Sorosa i innych miliarderów którzy zamierzają wywołać tzw. powstanie wiosenne, jak tylko pogoda się poprawi. Tysiące płatnych agitatorów ma wyjść na ulice w całym kraju. Ma to mieć kulminację w 1 Maja protestem 3 milionów przywiezionych autobusami do Waszyngtonu.

AJ: Teraz właśnie testują swoje bazy danych po przez organizowanie fikcyjnych marszów kobiet do kupy z pro-islamem.

RDS: Tak. Ty wielokrotnie ujawniałeś to i dobrze wiesz o co tu idzie. Ale ja myślę, że ludzie niestety nie rozumieją tej rozgrywki. Niestety DT nie ma doradców z szerokimi horyzontami myślowymi. Steve Bannon jest dobry ale…

AJ: On ma za dużo na głowie i jest izolowany. Ale zróbmy to w punktach. Ewidentnie będą protesty, będą wszystko niszczyć, dalej….

RDS: Tak, ale to nie wszystko, nie tylko lewactwo chce się pozbyć DT. Dick Cheney (D Ch) jest ciągle tym Dark Vader. Pracuje nad penetracją nowego rządu i uważam, że DT powinien usunąć dyrektora biura personelu prezydenta, Di Stefano, który został tam wsadzony przez Priebus’a specyficznie do zainstalowania politycznej kadry powiązanej z establiszmentem. D Ch chce przejąć ten rząd dokładnie tak jak to zrobił z rządem Busha Juniora.

Zwracam uwagę widzów na książkę pod tytułem „ Vice: Dick Cheney and the Hijacking of the American Presidency”. (Vice: Dick Cheney i przejęcie Amerykańskiej Prezydentury).

Trzecia grupa wrogów DT to tzw. Ukryta Władza (tzw. Deep State). Czyli zdrajcy. Myślę, że liczy ona około 500 członków rozmieszczonych po całym kraju, którzy są kontrolowani poprzez pieniądze, ideologię lub religię.

Czyli, mamy 3 różne grupy, które działają przeciw DT. Dlatego DT potrzebuje zrobić tylko 3 rzeczy aby przetrwać jako prezydent przez następne 90 dni. Pierwsza z nich to reforma systemu wyborczego, dzięki której może sobie zyskać część z 76% wyborców, którzy nie głosowali na niego [44,7% uprawnionych w ogóle nie brała udziału w głosowaniu, przyp. M.P.]. Druga, to jest kanał telewizyjny Trumpa, przez który mógłby ominąć media i pracować z ludźmi takimi jak ty, Greg Hunt i inni.

AJ: Tak, no jasne, powinien codziennie sam robić ogłoszenia medialne …..

RDS: Pomyślmy o codziennym prezydenckim 7 minutowym medialnym ogłoszeniu i do tego 7-15 minutowe nagrania członków jego gabinetu na YouTube. I wyobraźmy sobie ze DT użyje Twittera w celu zadawania bezpośrednich pytań do Amerykanów używając „pollmole”, z którymi mógłby uzyskać 150 mln wejść…

AJ: Musi zmobilizować swoją bazę, która obecnie bezczynnie siedzi na miedzy, powinien zmobilizować tę armię jak najszybciej.

RDS: Oczywiście, musimy zmobilizować te 70%, które nie jest pod kontrolą Sorosa.

AJ: Dziś rano kiedy zacząłem program chciałem na żywo ogłosić żeby ludzie się aktywowali, dzwonili do C-SPAN [amerykańska telewizja publiczna, przyp. M.P.] i wychodzili na ulice. Co ludzie powinni robić aby to wszystko zostało ujawnione bo oczywiście to co mówisz jest prawdą.

RDS: Jestem skromnym człowiekiem i przez te ostatnie 8 lat czułem się zagubiony jak na pustyni. Przede wszystkim, DT musi usiąść i posłuchać co się dzieje. Od wielu lat próbuję się z nim skomunikować, już od lipca 2015 próbuję się z nim spotkać. W sierpniu 2015 napisałem też artykuł pt. „Kontra zamach” w świetnym magazynie Counter Punch. Byłem spławiony przez wielu znanych ludzi jak Corri Lobakovsky (?) Roger Stone i inni, gościłem pięć razy w biurze Paula Manaforta. On mnie tez mnie spławił, OK?

DT jest izolowany, jego poczta jest kontrolowana, nie może się spotkać z wieloma ludźmi. Wymienię 5 nazwisk: Robert Steele, Denis Kucinich, Cynthia McKinney, Ralf Nader i Jessie Ventura. Te pięć osób razem z DT może ogłosić reformę wyborczą i wspólnie z DT propagować ją po całej Ameryce. 50 stanów w ciągu 30 dni. Gwarantuję, że odzyskamy ten kraj dla ludzi. DT musi zrozumieć, że Partia Republikańska jest spalona.

AJ: No tak, Partia Republikańska jest zdecydowanie przeciw DT i robi wszystko aby go blokować przed Amerykanami, podobnie jak Demokraci. To oni wraz z globalistami są wrogami DT.

Za: https://www.youtube.com/watch?v=wN1PShWvO5U, Monitor Polski

https://www.audiostereo.pl/topic/131767-fake-news/page/4/#findComment-4058880
  • 2 tygodnie później...
Gość A&T

(Konto usunięte)

Wprowadzanie restrykcyjnego prawa wobec mediów społecznościowych.

Niemcy wprowadzają drakońskie kary za mowę nienawiści i fake news

Niemieckie ministerstwo sprawiedliwości zakomunikowało, że przygotowuje nowe przepisy, który zmusić mają media społecznościowe do szybkiego usuwania „mowy nienawiści”, postów zniesławiających osoby oraz fałszywych wiadomości (fake news).

W nowych przepisach znajdzie się obowiązek publicznego kwartalnego raportowania przez media społecznościowe ile i o jakich kwalifikacjach osób zatrudniają do usuwania tych zakazanych wpisów, zgłaszanych przez użytkowników. Na usunięcie będzie tydzień, a w przypadkach „jawnie kryminalnych” 24 godziny.

Za nieprzestrzeganie przepisów można będzie nałożyć karę do 5 milionów euro na pracownika, który je naruszył i do 50 mln euro na firmę.

Na podstawie: DW.com, za: Euroislam.pl

https://www.audiostereo.pl/topic/131767-fake-news/page/4/#findComment-4069708

Wprowadzanie restrykcyjnego prawa wobec mediów społecznościowych.

Niemcy wprowadzają drakońskie kary za mowę nienawiści i fake news

Niemieckie ministerstwo sprawiedliwości zakomunikowało, że przygotowuje nowe przepisy, który zmusić mają media społecznościowe do szybkiego usuwania „mowy nienawiści”, postów zniesławiających osoby oraz fałszywych wiadomości (fake news).

W nowych przepisach znajdzie się obowiązek publicznego kwartalnego raportowania przez media społecznościowe ile i o jakich kwalifikacjach osób zatrudniają do usuwania tych zakazanych wpisów, zgłaszanych przez użytkowników. Na usunięcie będzie tydzień, a w przypadkach „jawnie kryminalnych” 24 godziny.

Za nieprzestrzeganie przepisów można będzie nałożyć karę do 5 milionów euro na pracownika, który je naruszył i do 50 mln euro na firmę.

Na podstawie: DW.com, za: Euroislam.pl

Nic nie będzie już Twoje oprócz tych kilku centymetrów sześciennych zamkniętych pod czaszką............

George Orwell Rok 1984

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

https://www.audiostereo.pl/topic/131767-fake-news/page/4/#findComment-4069714
  • 1 miesiąc później...

tzw. "fake news" istnieja od poczatku ludzkosci.

Zawsze ludzia towarzyszylo klamstwo.

Bledne informacje w internecie to pikus!

Najwiecej blednych i falszywych informacji rozpowszechniaja RELIGIE i jakos nikt sie tym nie przejmuje i nikt sie nad tym nie zastanawia.

https://www.audiostereo.pl/topic/131767-fake-news/page/4/#findComment-4104231
  • 1 miesiąc później...
Gość A&T

(Konto usunięte)

CNN tworzy „fake news” w Londynie aby po zamachach ocieplić wizerunek muzułmanów

CNN tworzy „fake news” w Londynie aby po zamachach ocieplić wizerunek muzułmanów

Jak wiadomo lewicowa stacja telewizyjna CNN chętnie przyłączyła się do rozpętanej niedawno nagonki na tak zwane „fake news”. Określano tak obecne w Internecie informacje, które różnią się od tych rozprzestrzenianych w ramach mainstreamu gdzie panuje powszechna zgodność poglądów. Tym razem to właśnie dziennikarze CNN zostali przyłapani na kreowaniu rzeczywistości.

W opublikowanym dzień po zamachach w Londynie przekazie dla stacji CNN, wykonywanym przez dziennikarkę Becky Anderson, występowała ona na tle rzekomo protestujących muzułmanów, którzy trzymali tabliczki w stylu „#ISIS WILL LOSE”. Był to rzekomo spontaniczny protest dobrych muzułmanów. Manipulacja udała się doskonale i CNN mógł opublikować to niby przypadkiem, kreując odpowiedni przekaz do społeczeństwa.

Jednak na nagraniu wykonanym przez jednego z przypadkowych świadków tego „protestu muzułmanów” widać wyraźnie, że to właśnie dziennikarka CNN ustawia swoich muzułmanów z karteczkami tak, aby dobrze wyglądali w tle. Przesuwa ich jakby stali w chórze sprawdzając do końca ujęcie. Gdy zaczyna się przekaz niektórzy świadkowie poczuli się rozbawieni tą surrealistyczną scenką odgrywaną na ulicach Londynu.

https://www.youtube.com/watch?v=wB4RelW5M-c

Potem okazało się jeszcze, że „protestem muzułmanów” w Londynie zainteresowała się też agencja Associated Press, która również przyłączyła się do ocieplania wizerunku islamistów. Podobno na miejsce wybierał się też wóz transmisyjny BBC.

Tak się właśnie tworzy „fake news”. Mistrzowie tego gatunku tacy jak CNN czy BBC, nie czekają na pewne wydarzenia, tylko je kreują, bo by się mogli nie doczekać. A skoro mądrość etapu w tym lewackim planie nakazuje teraz popierać islamistów w ich ekspansji na naszym kontynencie, to tworzy się takie „fakty” nazywając je wiadomościami.

MAX KOLONKO to samo o oszustwie i manipulacji.

https://www.audiostereo.pl/topic/131767-fake-news/page/4/#findComment-4125084
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.