Skocz do zawartości
IGNORED

Forum dla żon audiofili

as

Rekomendowane odpowiedzi

Eddy,

Gram w "wiezowiec", w "skalista skarpe", w "piaskownice" i inne, ale tej zabawy nie znam. Opisz mi jak sie w to bawic, moze mi sie spodoba. Myszka, moze ty znasz "starcrafta"?

jazz :-),

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , a "starcrafta" nie znam ;-)..moze EDDY nas oswieci:-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

-> Jazz :-)

Czy te gry w ktore Ty grasz: "wiezowiec", w "skalista skarpe", w "piaskownice" to nie sa, ehem, znaczy sie, jakies figury erotyczne ? Ja znam pare gierek komputerowych ale z tymi tytulami sie nie zetknalem.

ok, to ja juz sie nie odzywam wcale,posiedze cicho, a pozniej pobawie sie klockami z mezem ;-) bo widze ze mezowie okupuja kompy zeby zony czasami nie zaczely czytac tego watku! ciekawe gdzie lukarowy james bond sie podziewa ;-)

pozdr

reasumujac... zawiodlam sie, moze teraz kogos obraze ale co tam, wydaje mi sie , ze to mnie sie naleza przeprosiny..nie mam jednak na co i na kogo liczyc wiec spoko..nie zabije sie z tego powodu. wiec:

"Gdyby tak nic nie robic i jedynie cytowac Myszke, staloby sie pol nago w niby sexy majtkach, w niewygodnej nieco sytuacji przed skladem stereofonicznym, nad nim telewizor, za maszynownia okno zakryte podobna koronka, do tej wystajacej z majtek, na podlodze pokrytej wykladzina nieudolnie wskazujaca na perski dywan "artystycznie" porozrzucane klocki lego, od frontu natomiast facet z Zorka zalotnie spod wasa kazacy ustawiac sie w przedziwne pozycje. Co do ma do dziejmsa bonda? (...)" gdyby tak nic nie robic i cytowac jazz'a popadloby sie w seksualne gawędziarstwo...

a Darcy niedawno stwierdzila, ze kobiety lagodza obyczaje...

pozdrawiam

EDDY ja moge :)

aka =SF=Vengeance

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Droga Myszko,

Oczywiscie nie bylo moja intencja zeby cie w jakikolwiek sposob obrazac. Rozwijajac przez ciebie rozpoczety watek twojej domowej sesji fotograficznej z Marantzami w tle i malzonkiem z przodu, odpowiedzialem jedynie Piterskiemu na jego wlasne perturbacje z percepcja zawartosci wpisow. Rownolegle przyznam, ze bardziej logicznie, miano Dzejmsa powinno przypasc twojemu malzonkowi. W kazdym razie mam szczera nadzieje, ze bedziesz tutaj nadal stalym gosciem, jak zawsze pelnym gracji i usmiechu.

Goraco caluje.

A ja przezywam chwile cichego triumfu. Wlasnie sa u nas przyjaciolki serdeczne zony (z piéc sztuk). I wyrazily chec posluchania kolumn, o ktore moja naj... kruszy kopie juz od miesiaca - a to narzekajac ze wielkie (ee tam wielkie - wszystkiego 115 cm wys. i 55 glebokosci - akkusy trojdrozne na usherach), a to dosuwajac je od sciany na 2 cm (nastepnie je oduwalem - bo bass refleksy maja do tylu itd., a to nazywajac je trumienkami (a kto domagal sie maskownic - niby ja?!!). A teraz wszystkie siedza, szczekami wala co rusz o podloge i maja lzy zachwytu w oczach. USLYSZALY! I TO WSZYTKIE RAZEM! Ach - jak pieknie gra! - mowia. Ach, o wiele lepiej od mojego sony! - mowia dalej, Ach, jak w filharmonii - jecza w ekstazie! Ach - jak to mozliwe - pytaja.

ZWYCIESTWO JEST MOJE! Bezapelacyjne. Warto bylo poczekac! Az szkoda, ze nie zmienilem jeszcze wzmacniacza z mojego radmora amplifikatora 5610 na np. darkula dzielonego z ciepla soczysta srednica i zawiesistym basem, albo na jakiegos ushera.

drogi jazz:-)' ie,

:-)

rybak,

kobiety naprawde slysza,tylko ze wy tak pieknie potraficie o tym basie i srednicy opowiadac..ale przeciez chodzi o to zeby bylo klimatycznie isympatycznie :-)

pozdrowienia dla zon i zonowych kolezanek

:-)

• 2 tygodnie później...

Pochwalę się i ja swoją drugą połówką. Cytat z dnia wczorajszego: "Te kolumny grają tak bez duszy" :-|

Była to reakcja na podpiecie B&W302. Chyba jej niedoceniałem, aż się boję teraz sam coś kupować :)

Pozdrawiam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.