Skocz do zawartości
IGNORED

Znikajacy dźwięk POMOCY

bodi

Rekomendowane odpowiedzi

mam ampli panasonic 35 i dvd panasonic 75 + kody 707, wszystko na gwarancji. problem polega na tym, ze po włączeniu sprzetu po 1-2 min. nastepuje zupełne wyłaczenie dzwieku, tzn. jest zasilanie, w kolumnach zupełna cisza, żadnego szumu, po kilku chwilach dzwiek sam zaskakuje. jest to niezalezne od zrodla , to samo z tunerem i dvd. im sprzet dluzej chodzi tym przerwy sa rzadsze. kombinowalem juz na wszelkie sposoby,sprawdzałem kable przepinałem kolumny, kable zasilajace, ampli był w serwisie... i nic to nie dalo. pomóżcie zanim skończy mi sie gwarancja na kody /w styczniu/. aha, na początku przez poł roku tego nie było. macie jakies pomysly?!

https://www.audiostereo.pl/topic/13202-znikajacy-d%C5%BAwi%C4%99k-pomocy/

ja spróbuję,

nie bierzesz pod uwagę przegrzewania się sprzętu? może nie masz wystarczającej ilości mijejsca wokól grzejącego się klocka, lub jest przystawiony jakimś innym sprzętem i nie ma którędy odprowadzać ciepła.

Skoro piszesz że wrócił z serwisu to znaczy że sprzęt działa i wina pewnie leży po Twojej stronie (przecież zawsze serwis wie najlepiej ;).

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.