Skocz do zawartości
IGNORED

Zestaw stereo + subwoofer do 2000 zł :)

Oktawian_7466

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem nowo zarejestrowanym użytkownikiem, a rejestracji dokonałem gdyż potrzebuję opini i rad ludzi doświadczonych.

Planuję zakup zestawu stereo i wzmacniacza (subwoofer z czasem dokupię). Mój budżet na wzmacniacz i kolumny to 1500 zł (1800 zł max.).

Posiadam pokój około 10m2. Lubię słuchać hip hopu i muzyki graniczącej z hip hopem (np. 21 pilots). Myślałem o kolumnach podstawkowych tannoy m2 ustawionych na wprost mnie w odległości około 3m. Dodam , że chciałbym pod wzmacniacz podłączyć telewizor :)

Witaj,

Do hip hop tannoy nie podejdzie.

Jak masz możliwość to idź w małe ale mocne podłogowe klipsch f1, jeśli raczej podstawkowe to coś z gamy mission, elac.

Co do wzmacniacza to Yamaha ax500, Denon pma 860, harman hk680 wszystko zależy od wyboru konkretnych kolumn.

Subwoofer nie wchodzi w grę. Jak wybierzesz dobre kolumny to nie będzie ci potrzebny.

Pamiętaj że jako źródło będziesz musiał także nabyć prostu dac na USB, bez tego system będzie grał słabo.

Pozostaje do dyspozycji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.