Skocz do zawartości
IGNORED

Ciepły DAC ?

davero

Rekomendowane odpowiedzi

davero nie traktuj tego jak "atak", a raczej jak radę.

Coś na sigma delta?

Teraz będziemy wymieniać kości?

;))

To może coś na Wolfsonie w dobrej implementacji, gra całkiem "analogowo".

:)

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

Wybacz ale np Sabre daleko ku ciepłości ������

Bo Sabre z tego słynie (taką etykietkę mu przykeili), ale Audio GD potrafi wsadzić Sabre i resztę elektroniki tak zaprojektować, że wcale nie gra "daleko od ciepłości" dużo zależy od umiejętności zaimplementowania takiej kości w urządzeniu.

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

Pomyliłem nik z sls , więc moje niedopatrzenie. Napisałem, ze akustykę mam taką jaką mam i jest nie do zmiany i nie jest to salon i nic nie musi się podobać żonie. Jest to taras przeszklony. Używam go w okresie letnim czyli około 8 miesięcy. Pomieszczenie to w 70% wykorzystuje do kina. Nie wiem dlaczego doczepiłeś się technisca , który akurat nie krzyczy z nimi. Można było Yamahy dzielonej. Nie traktuj to jako atak , ale czy to nie kompleks lat młodości i oglądanie klocków z pewexu, albo plastikowego badziewia z lat 90 tej pierwszej w/w marki ?. Nie napisałem nigdzie, że posiadane prze zemnie kolumny to koniec świata. To półka średnia niższa jeśli to tak można nazwać. Te pożal się boże czy jak ktoś napisał wystawkowicze"" (proponuje mu zdobyć takie w takim stanie to pogadamy) to topowe integry w klasie tzw HI FI nie high end !!!. Nie potrzebuje kolumn za 100tys i zestawu za drugie 100tys. Słuchałem trochę tańszych konstrukcji i jakoś mnie nowoczesność nie urzekła.Pathos mnie odrzucił wręcz w sklepie chyba też mieli problem z akustyką bo kolumna którą testowałem wyła nie wiele ciszej od kultowego altusa 300. Głównie słucham muzyki filmowej i elektronicznej, póżniej wskakuje pop i rock na końcu jazz. Teraz się zastanawiam skoro nie wiesz jakie mam pomieszczenie i nie wiesz jak grają wzmacniacze oraz kolumny które nie grzeszą jakością to skąd pewność, że akustyka jest zła, a nie dobór elektroniki. Prawdopodobnie z lampą zagrały by poprawnie. Nie traktuj tego jako atak rzecz jasna, bo lata buntu mam za sobą i kupuję to na co mam ochotę i co mi się podoba. Z dakiem tak czy siak pokombinuje. Dodam tylko , że nie przerzucam tony sprzętu ani kolumn po prostu posiadam xx tego i tego. Dodam jeszcze, że kolekcjonerzy mają sporo więcej w domach HIFI. Zgodzisz się chyba z jednym ze mną, że nie ma ani wzmacniacza idealnego ani kolumn. Ja złotego środka nie znalazłem dlatego posiadam xx urządzeń. Pozdrawiam i pogadajmy o dakach jak w temacie głównym :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.