Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki bezprzewodowe +/- 1000zł

kozi1991

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od kilku dni szukam "dobrych" słuchawek, koniecznie bezprzewodowych, dokonałowych (tylko i wyłącznie do sportu w połączeniu z telefonem przez bluetooth 4.2). Wbrew pozorom ciężko znaleźć jakieś konkretne opinie, porównania w tym temacie i przedziale cenowym. A może warto kupić jakąś Jabre za 500zł? Znalazłem np Beoplay H5, niby B&O ale większość opinii raczej o ładnym wykonaniu i ciekawych technologiach. Jabra Coach Sport niby polecane za dźwięk ale w innym przedziale cenowym... Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?

Dzień dobry.

Spójrz na najnowszy, moim zdaniem bardzo dobry brzmieniowo oraz funkcjonalnie model słuchawek Kef Motion One Porsche Design (http://www.q21.pl/kef-motion-one-porsche-design.html).

Zapraszam serdecznie na odsłuchy do salonu naszego salonu.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Liczę na opinie kolegów którzy korzystają z tego typu słuchawek, sami stali przed podobnym dylematem. Nie zależy mi na tym

aby pozbyć się pieniędzy kupując nowy, designerski projekt, tylko tak po ludzku, ile warto wydać i na co. Wiem, że słuchawki dokanałowe, szczególnie bezprzewodowe to nie będzie jakiś super hajendowy dźwięk ale też nie tego oczekuję podczas biegu, jazdy na rowerze itd.

Kef Motion One jak będę miał okazję to oczywiście chętnie posłucham. Niestety konkretnych opinii o nich również nie znalazłem, może ktoś je posiada i podzieli się takową?

Q21 może zaproponujesz coś jeszcze i napiszesz coś na ich temat? Jako osoba mająca dostęp do tego typu sprzętu, co dla siebie byś wybrał i dlaczego?

Sa urzednicy administracji, ktorzy robia za murzynow dla pewnej "elity trutniow" i g..wno wielkie za to wyreczanie tych nierobow zarabiaja...Sa tez smierdzace urzedasy, siedzace calymi dniami z gazeta w lapie i bioracy za to gruba kase...To tak na marginesie.

ATC SCM7/HEGEL H95/CHORD QUTEST - REAL SOUND /// REGA ELEX MK4/B&W 607S3 - FUN

Wracając do tematu...

Bardzo chętnie wydam mniej na te słuchawki, nie zależy mi na znaczku Porsche, B&O czy innym Dr.Dre... Nie mam żadnego doświadczenia w tym temacie stąd ten wątek. Do tej pory korzystałem z Koss Porta Pro i gdyby nie fakt, że kłucą się trochę z kaskiem na głowie to pewnie nie myślałbym o zmianie. Jeśli już chce zmienić to szukam słuchawek koniecznie bez kabla, z mikrofonem i najchętniej aby lepiej brzmiały od poprzednich (przewodowych). Ot, cała tajemnica.

Kozi dawaj na forum.mp3, masz tam odrebne tematy jak chociazby dokanalowki i ludzi, ktorzy zmieniaja sluchawki co 2 tygodnie heh a przy okazji mozna kupic sluchawki i wszystko co z nimi zwiazane po duuuzo nizszych cenach niz w reklamujacych sie tutaj salonach... Zadne tam Porsche...a jak juz Porsche to Panamera heh.

ATC SCM7/HEGEL H95/CHORD QUTEST - REAL SOUND /// REGA ELEX MK4/B&W 607S3 - FUN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.