Skocz do zawartości
IGNORED

U2 wydania mini lp SHM CD

Gość bartosz_55239

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Po raz pierwszy w Japonii zostaną wydane płyty u2 jako mini vinyle i na SHM CD . Szata graficzna będzie identyczna z pierwszym tłoczeniem oryginalnych vinyli. Jako fan starego u2 ( do roku 2000) muszę powiedzieć że to naprawdę gratka i myślę że kupię parę albumów a na pewno Achtung baby.

https://www.audiostereo.pl/topic/133462-u2-wydania-mini-lp-shm-cd/

Oby tym razem japońce zrobili mastering godny materiału bo jak wiadomo płyty U2 zbyt audiofilskie to nie są pod względem jakości brzmienia

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Oby tym razem japońce zrobili mastering godny materiału bo jak wiadomo płyty U2 zbyt audiofilskie to nie są pod względem jakości brzmienia

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Z tego co widzę na CD Japan , nie będzie nowego masteringu.

http://www.cdjapan.co.jp/searches?term.media_format=&q=U2

Z tego co widzę na CD Japan , nie będzie nowego masteringu.

Bo z g..wna bata nie ukręcisz.

Tranzystor to ciemna strona mocy... strzeżcie się jej... I nie dajcie się zwieść, jakoby mocniejsza była... bo jest tylko szybsza... łatwiejsza... a przez to pociągająca tak bardzo... Podczas gdy jasna, lampowa strona trudna jest... cięższa... wyrzeczeń licznych wymaga... ale bać się jej nie musicie... by Twonk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.