Skocz do zawartości
IGNORED

Co myslicie o MF 308 wmacniacz + CD

Robinson

Rekomendowane odpowiedzi

chciałbym to mieć u siebie.

A jeżeli zdążysz kupić w promocji TopHiFi to nawet jak Ci się za kilka lat znudzą i zapragniesz przesiąść się na Mac'a to nie powinieneś specjalnie stracić na wartości.

Fajne klocki.

Witam !

Wlasnie z tym Maciem to jest tak ze mam kase na nowego 6500 i on mial byc glownym bohaterem na swieta. Niestety wszedlem do TopHIFI i w tej samej cenie a nawet taniej stoi komplet MF 308. Jutro pedze na odsluchy z B&W805. Zobaczymy MAC ma w sobie to cos jednak, a MF mam nadzieje ze mnie urzeknie dzwiekiem. Sam juz nie wiem i sam sobie zalecam stonowanie emocji.

POzdrowki, jezeli ktos jeszcze cos moze na temat tego zestawu napisac to bylbym wdzieczny.

Pozdrawiam

Paweł

Czesc !

MF = Musical Fidelity , wmacniacz oficjalnie na ich stronie ma oznaczenie A308 Integrated Amplifier.

:-), jezeli o ten sprzet chodzilo a mi chodzilo wlasnie o ten to prosze o jakies opinie. Oczywiscie wszystko podyktowane promocja w TopHIFI.

Pozdrawiam

Paweł

PS

Cot ojest MD308 ?

zerknij tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

przepraszam ze wparuję do tematu, ale nie chcę zakladac dla takiej drobnostki nowego tematu :) a ciekawi mnie pewna ciekawostka :). Czy wiecie może o co tam biega z tymi "ekscesami wokól szefa musical fidelity" juz w 2 gazecie o tym przeczytalem ale nic blizej nie jest napisane. Taka drobnostka ale ciekawi mnie :) cóż to takiego eksentrycznego jest...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.