Skocz do zawartości
IGNORED

Muzyka, przy ktorej trafia szlag

dudivan

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Pisanie o świecie mody że rządzą tam homoseksualiści - i jak to się wszystko odbywa , można przeczytać w postach ---- to Jest Twoim zdaniem poważne!!

A myslovitz - nie podoba się ,facet jest pedałem bo śpiewa cinkim głosem -----to jest argument!!

Ty chcesz rozstrzygać czy ja będe uchodził za poważnego? Phe.

mnie w...a kari bremnes:-)

a zastanawia dudivan, ktory pisze m.in. tak: Istnienie lobby zarzadzajacego przemyslem mody jest faktem.

dla wyjasnienia - swiatem mody rzadza potezne koncerny, skupiajace wielkie oraz obiecujace marki. taki np. koncern LMHV. potezny koncern. to, ze ktos kogos - za przeproszeniem - rznie, wcale nie stanowi o sukcesie w tej branzy. nawet go nie ulatwia. kasa sie liczy, misiu, kasa...

Tylko nie misiu, zwlaszcza w tym kontekscie !

A o rznieciu mowy nie bylo. Byla mowa o lobby promujacym i tak dalej a jakimi metodami lobbujacymi to tylko wybujala wyobraznia co poniektorych wywiodla.

> kasa sie liczy, misiu, kasa...

owszem, na poczatku liczy sie kasa ale jak juz potem jest jej dosyc to liczy sie sex :D

nie jest niczym nowym ze w branrzy "szoł biznesowej", ktora niewatpliwe jest MTV i cale gowno ktore je otacza homosexualizm jest na pozadku dziennym. Polowa meskich "gwaizd" pop to cioty albo pedofile !!! z George Michael'em na czele ;D.

Gość

(Konto usunięte)

arek67 -

Myslowitz dobrze "wyczułeś". To rynek homo ich promuje i to w dodatku europejski. To jest najsilniejsze lobby. Oni świetnie się odnajdują i promują. To samo jest w branży "modniarskiej".

arek67 -

A co ty myślisz, że MTV dało nagrodę za ten "piękny głos":) a np. Arkadius to jest genialny projektant:) Oni się znają bo sobie nawzajem "usługi" świadczą. Metoda jest taka, że szuka się słabych charakterem młodzieńców i przekabaca na swoją stronę i bierze się pod opiekę. I tak swiat się kręci.

dudivan -

MTV nie ogladam. Moja antena nie "lapie" tego jakze atrakcyjnego programu. Przypadek Arkadiusa jest oczywisty. Nawet gdyby nie byl gejem zasluzyl sie innymi wyczynami. Ale o Mysłowic nic nie slyszalem, moze przez to nieogladanie MTV ?

A te "usługi" -- TO PEWNIE O SZYCIE CHODZI ?????????

TY jesteś nie świadomy w jakiej dyskusji brałeś udział??

Pewnych słów nie napisałeś , ALE WYSTARCZY ŻE SIĘ IM NIE SPRZECIWIŁEŚ , a to oznacza że podzielasz te poglądy !!!!

>No widzisz

>Co poczciwiec u góry wypisuje.

>Brakuje tu tylko haseł w stylu - doje....ać wszystkim pedałom!

>Adolf zaczął wy skończycie.

jacch - jestes mistrzem nadinterpretacji ;)

ja tylko stwierdzam fakty, nikomu przeciez nie chce dojebywac

zreszta jednym z moich ulubionych wokalistow jest Freddie Mercury ;)

eeeee

pewnie prędzej zginę zalana lawą różnych inwektyw.

Mnie tam nie wkurza żadna muzyka. Nawet ostatni przebój Kasi Kowalskiej ;)

Zawsze można toto wyłączyć - "o"

Ł.A. Woman

Niw wierze, ze zadna Cie nie wkurza. Sprobuj wylaczyc w centrum handlowym, restauracji w biurze, jesli dzielisz je ze wspolpracownikami.

A widzialas w TVP jak Krzysztof Majchrzak znecal sie nad tym hitem Kowalskiej ? To byla masakra.

Gość

(Konto usunięte)

liamk

Ja jestem mistrzem nadinterpretacji?

Polowa meskich "gwaizd" pop to cioty albo pedofile !!! - ty napewno wiesz co oznacza słowo pedofil !

Sądze że w twoim mniemaniu , gwiazdy dzielą się na tych normalnych i druga połowa to cioty i pedofile - czyli coś złego - zrównanie jak to powiadasz ciot z pedofilami to chyba trochę nadużycie - nie uważasz?

Czy to nie może bulwersować ?

Dudivan

Wytłumacz mi co ma wspólnego dobra/zła muzyka z byciem homo/hetero?

No więc co ma w zamyśle ktoś kto się na takie argumenty powołuje?

Moim skromnym zdaniem , ktoś taki zakłada że pedały są złe no więc ich muzyka nie może być/nie jest dobra , no bo po co poruszać pref. seksualne skoro nie mają one związku z tematem? A to już ma lekkie zabarwienie rasistowskie.

Żeby coś wyrazić nie trzeba tego powiedzieć/napisać wprost.Więc tłumaczenie tego w podobny sposób :

"A co ty myślisz, że MTV dało nagrodę za ten "piękny głos"

W kategoriach obiektywnych rzeczony glos nie jest piekny. Zdanie prawdziwe.

To tylko połowa prawdy!

A juz stwierdzenie, ze jesli nie jest sie "przeciw" to jest sie "za" wystawia fatalne swiadectwo Twojemu nauczycielowi logik - chłopie to był skrót myślowy!

Chodzi oto że jeśli przechodzisz OBOJĘTNIE koło jakiegoś zła lub niesprawiedliwości to w pewnym sensie przykładasz ręke do tego , bo konsekwencją takiej postawy może być eskalacja podobnych zachowań/poglądów.

a ja troche przewrotnie... poniewaz uwielbiam doznania ekstremalne czesto generuje "szlag-traf"

do tego celu z powodzeniem wykorzystuje tworczosc elektronicznych mutantow: Merzbow i Venetian Snares

po rzeczonym seansie znajduje w sobie energie do rozwiazan silowych tak bardzo pozadanych w dzisiejszych "dzikich" czasach. :-)

Muzyka serwowana obficie przez popularne media jak np. tworczosc "Afroamerykanskich" wykonawcow muzyki chodnikowej przyprawia mnie jedynie o mdlosci.

A swoją drogą ciekawe czy Merzbow może działać jak demagnetyzator sprzętu?

Bo chyba tylko w ten sposób dałoby się zachęcić 99,99% audiofilów do jego tworczości ;-)

Ja, przyznaję bez bicia, raczej 'wysiadam'. Ale szlag mnie nie trafia ;-)

>Sądze że w twoim mniemaniu , gwiazdy dzielą się na tych normalnych i druga połowa to cioty i pedofile

alez nie !!!

pierwsza polowa sie jawnie przyznaje do tego ze sa gejami a druga nie ;D

a tak calkiem powaznie . . . sam przeciez masz oczy i widzisz jak to jest . . .

ja muzykow oceniam wylacze za muzyke jaka robia i np. dlatego oliver shanti jest moim ulubionym muzykiem niestety jest tez pedofilem sciganym miedzynarodowym listem gonczym - i to nie jest zart.

Najwieksza gwiazda pop wszechczasow Jackson - tez tak do konca nie wiadomo czym jest.

cytat :

"Jak się okazuje, od połowy 2002 roku wydany jest nakaz aresztowania Ulricha Schulz'a (alias Oliver Shanti alias Oliver Serano-Alve).

Jest to prawdopodobnie także przyczyną tego, dlaczego strona internetowa SATTVA MUSIC została zamknięta.

Sprawa jest niebagatelna, gdyż niemieckie organa śledcze zebrały w tej sprawie 116 indywidualnych przypadków seksualnego nadużycia, kilka z nich dotyczących dzieci, ale przypuszcza się, że może ich być nawet kilkaset (!).

"

szczerze ubolewam nad tym faktem bo juz pewnie nigdy moj uchochany oliver plytki nie wyda :/

Gość

(Konto usunięte)

liamk

Widzisz , twój wpis w zestawieniu z wpisami innych nabrał innego znaczenia ,

a teraz widać że podszedłeś do tematu z humorem :)

Bo mnie mieszanie takich spraw brzydko "pachnie" , a nietolerancji nie znosze.

Jeśli nie znosisz nietolerancji jesteś nietolerancyjny.

Wracając do tematu mnie trafia szlag jak słyszę hip-hop, chociaż mam świadomość że moich rodziców trafiał szlag jak słuchałem Lady Pank, Republiki itd. Chyba jestem w wieku w którym zaczyna się konflikt pokmoleń :)

Zrobilo mi sie slabo w tej chwili...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

100 najlepszych piosenek

Przebój Ushera "Yeah!" zajął pierwsze miejsce na liście 100 najlepszych piosenek 2004 roku.

Wyprodukowana przez Lil Jona piosenka, która przez wiele miesięcy gościła na szczytach światowych list przebojów, zdobyła szereg nagród i rozeszła się w wielu milionach egzemplarzy zapewniając Usherowi pierwsze miejsce na nowej liście magazynu "Blender".

"Wiedziałem, że to będzie piosenka roku i proszę bardzo!" - mówi artysta, który 8 grudnia zgarnął 11 nagród Billboard Music Awards.

Oto pierwsza dziesiątka najlepszych piosenek 2004 roku:

1. Usher - "Yeah!"

2. Franz Ferdinand - "Take Me Out"

3. Jay-Z - "99 Problems"

4. Kanye West - "Jesus Walks"

5. Rilo Kiley - "It's A Hit"

6. Yeah Yeah Yeahs - "Maps"

7. Scissor Sisters - "Take Your Mama"

8. Art Brut - "Formed A Band"

9. Eminem - "Just Lose It"

10. Loretta Lynn - "Portland, Oregon"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dudivan-

Przepraszam, że dopiero teraz, rzeczywistość, czasem spycha wirtulandię na dalszy plan

Majchrzaka nie widziałam. Pewnie mam czego żałować.

Obok muzyki w centrach handlowych przechodzę obojętnie.

W firmie to ja dyktuję warunki czego słuchamy ;)

Jednak zbyt żywiołowo wygłosiłam swoje wczorajsze orędzie.

Po głębszym zastanowieniu stwierdzam, że jednak ciężko jest mi się pogodzić z muzyką brutalnie wdzierającą się w świat natury.

Pozdr.

Ł.A. Woman

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.