Skocz do zawartości
IGNORED

Kabel RCA - Chinch dla głośników aktywnych Edifier R1600T III

DelphiX

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Mam w pracy głośniki Edifier r1600tiii i potrzebowałbym jakiś kabel 2xRCA na minijack do laptopa. Polecicie jakieś kable do 150 zł?

To system który mam w biurze i nie chce kupować czegoś bardzo drogiego.

Pozdrawiam

DelphiX

Polecam Ci melodika - rodzima firma, produkt fantastyczny!! Cena od 99 (0,5 metra - 20 metrów ).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) tu masz spory wybór :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ale jak made in China, to chinch:-)

A ja polecam kupić wtyki i przewód instrumentalny że szpuli i samemu polutować- jakość ta sama a można wykonać w dokładnie dobranej długości. I opłaca się finansowo.

Gość sm1980

(Konto usunięte)

Mam w pracy głośniki Edifier r1600tiii i potrzebowałbym jakiś kabel 2xRCA na minijack do laptopa. Polecicie jakieś kable do 150 zł?

To system który mam w biurze i nie chce kupować czegoś bardzo drogiego.

System w biurze, więc pewnie bez specjalnie dobrej karty dźwiękowej, a do tego głośniki komputerowe, więc kup niedrogi kabel do 10 zł (VITALCO czy coś w tym stylu), a jak bardzo chcesz wydać więcej, to kup Prolink za 20-30 zł... ASUS i Audiotrak do swoich niezłych kart dźwiękowych (za 200-800 zł) dodają zwykłe kable i działa to ok, więc w Twoim przypadku bym zrobił podobnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.