Skocz do zawartości
IGNORED

Kino domowe do 8k PLN

kszonek

Rekomendowane odpowiedzi

Tył: RP-114SA - z tego co wiem, to jest dedykowane do Atmosa, ale da radę jako tylne satelity?

To jak z tymi RP-140SA? Dadzą radę?

O to chodzi? No to odpowiedź brzmi. Teoretycznie RP280F też dadzą rade na tyły.

To głośnik nie przygotowany do takiej pracy, co nie znaczy że ludzka pomysłowość ma granice.

Chodzi o to, żebyście czytali choć troszkę na co odpisujecie, zamiast dwa razy w tygodniu spamować wszystkie najnowsze wątki ;) Napisałem koledze tak:

Chodzi ci o RP-140SA? Lepiej bierz RP-240S.

Ale kolega się tam tłumaczył żoną, że zgodzi się tylko na te atmosowe głośniczki jako surroundy... W sumie producent sam pisze, że można tak zrobić. Jakieś uwagi co do tego zalecenia producenta? :)

• 4 tygodnie później...

Podłączę się pod wątek. :)

Zastanawiam się nad takim zestawem na 25m2. ;)

Przód 2 x RP-280F

Środek RP-450C

Boki 2 x RP-250S

Tył podstawkowe 2 x RP-160M (a może podłogowe 2 x RP260/280F?)

Opcja Atmos 4 x RP-140SA (brak na razie wzmacniacza 4ch)

Sub(-y) chyba zbędny(-e) przy RP-280F? 1(2) x R115SW?

A zagra to z Marantzem: MM7025, MM7055, AV7703, CD6006, DV4003, UD7007. Atmos - jak kupię drugiego MM7055.

Ja decyduję, ja wybieram, ja płacę. Jedyne ograniczenie to... Policja lub Straż miejska jak sąsiedzi się zniecierpliwią. ;) Ale raczej tak głośno nie gram. Chociaż mam sąsiadów co ich słychać dwa piętra niżej. :)

Pozdrawiam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.