Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki dokanałowe

naczesany

Rekomendowane odpowiedzi

Co to za słuchawki?

Zawsze mnie ciekawiło jakich artyści używają na scenie.

To odlewane pod kształt małżowiny?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/136845-s%C5%82uchawki-dokana%C5%82owe/

Kupilem takie na probe

Ukryta Zawartość

Po 15 minutach myslalem ze je o sciane rozwale. Wszystko zalezy od ucha, ja nie wytrzymalem. Strasznie ucho bolalo, po prostu meka ;/

Sadze ze artysci zagryzaja zeby aby w nich wytrzymac, w zasadzie to kropla w morzu przy zarobkach ;))

Ukryta Zawartość

Sądzisz iż profesjonaliści używają słuchawek za 99 zł. ???

O święta naiwności, a propo nie chcesz kupić Pałacu Kultury i Nauki ??? Za 10 mln. ekstra dorzucę jeszcze jeden z mostów. promocje mam ;)

Gość

(Konto usunięte)

Dobra skoro zostalem wywolany do tablicy ponownie wiec wyjasnie osobom , ktore chyba nie do konca zrozumialy moja wypowiedz.

Mam gdzies jakie tam drivery siedza i jaki audiofilski jest dzwiek. Po przeczytaniu wielu wypowiedzi osob ( na roznych forach) uzywajacych sluchawki tego ksztaltu mozna jednoznacznie stwierdzic, ze nie da sie w nich za dlugo wytrzymac. Po prostu sa niewygodne.

Drugiego czlonu mojego poczatkowego postu wujasniac nie bede , bo to moje zdanie ... tyle w temacie ...

To My Ci powiemy w tajemnicy - tylko pamiętaj w tajemnicy, nikomu ani słowa.

Że tworzywo tych słuchawek za 1000 zł i tych co Ty kupiłeś za 100 to całkiem co innego. I nie tylko tworzywo, głośniczek, jakość kabelków, itd.

A te za 5k zł. to też całkiem co innego...

I tamte słuchawki nie męczą uszu, nie pieką, nie powodują hemoroidów i odcisków....

Ale pamiętaj to tajemnica...

A dla innych Kolegów takie porównania to jak porównywać buty za 30 zł z marketu i te robione na zamówienie. I mając tylko te marketowe napisać, że nogi bolą i nie da się w budach chodzić... I buty są beeeee

Bez urazy - mam nadzieję :)

Sądzisz iż profesjonaliści używają słuchawek za 99 zł. ???

O święta naiwności, a propo nie chcesz kupić Pałacu Kultury i Nauki ??? Za 10 mln. ekstra dorzucę jeszcze jeden z mostów. promocje mam ;)

No nie chciałem się wypowiadać o słuchawkach za 99zł.

Myślę, że artyści zamawiają słuchawki pod kształt swoich małżowin dlatego ceny tych słuchawek są takie wysokie.

Ciekawi mnie, gdzie można by takie zamówić. Oczywiście rozważam czysto teoretycznie bo nie mam zamiaru wydawać 4tys. zł.

Miałem kiedyś jakieś KZ za 150zł i po 20 min zaczęły mnie boleć uszy. Miały trzy przetworniki ale jakość dźwięku kiepska.

Użyj cioci google. Pewnie znajdziesz. Chociaż nie byłbym zdziwiony gdyby taki estradowy sprzęt kosztował w granicach..... kilku, kilkunastu tysięcy.... dolarów.

Raz, że to jest z nadajnikiem i odbiornikiem ("artysta" ma słyszeć w uchu muzykę, a "śpiewa" do mikrofonu (cudzysłowy zamierzone)). Dwa jakość, no nie wyobrażam sobie przerwanie kilka razy koncertu np. Madonny bo jej się kabelek od słuchawek urwał....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.