Skocz do zawartości
IGNORED

A.R electronics Gdansk

tomek7776

Rekomendowane odpowiedzi

- > ECC

Cze

Ja mam najtanszego AR'a ktorego rozkrecilem i nie ma co narzekac jakosc wykonania jest na wysokim poziomie czesci tez nie najgorszej jakoscia sa zastosowane Trafa glosnikowe wygladaja solidnie Mozna sie przyczepic do prostoty ukladu ale to chyba naturalna rzecz w przpadku wzamakow SE Mechanicznie konstrukcja tez jest dopracowana Coz moze trafilismy na rozne egzemplarze z roznych okresow dzialalnosci pana AR teraz jest wszystko OK tak uwazam

Pozdro

• 2 tygodnie później...

Pisłem to już w innym wątku. Miałem okazję słuchać najtańszego AR. Z reguły słabych klocków nie pamiętam. Ale ten wzmak zapamiętałem. Ładny wygląd, fatalny dźwięk. Niemuzykalna lampa. Koszmar. CA Azur 640 jest od niego lepszy.

Pzdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.