Skocz do zawartości
IGNORED

Chętni na zakup Black Gate'ów

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwszych 7 paczek już wyszło, reszta jutro (rany ile to roboty !).

A

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Uki - > nie pamietam :-)

Update dotyczący moich zapasów - zostało jeszcze:

Black Gate N

470uF/16V --- 43,86zł -- 1 szt.

Linear Technology Regulators

LT317AT --- 13,86zł -- 2 szt.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

>Elberoth

Możesz podesłać mi numer komórki ?

W jakim rejonie Warszawy mieszkasz ?

Może brata uda mi się podesłać :)

Wiesz już może kiedy będą te brakujące MK-3 ?

Bo to dla mnie... Qrcze ale pech, znów Warka zanotuje zwiększoną sprzedaż :)

dankoh -> co bedziesz brata ciagal - wysle ci to paczka jak pozostalym. Koszt to 6 zl za paczke priorytetowa do 1kg + 2zl kartonik. Moj tel to 0602 26 86 20.

>Elberoth

Brat już siedzi w Warszawie. Ma odebrać głośniki od kaszio.

Strasznie się miga ale jak nie będzie miał daleko to weżmie i od Ciebie.

LT-ki są dla mnie ? Wysyłać przelew ?

W jakim rejonie mieszkasz ?

dankoh -> LTki masz zaklepane.

Wszystkie paczki juz spakowane. Czesc juz poszla w piatek (z tego co wiem niektorzy juz dostali).

Po rozdzieleniu wszystkich elementow zostal mi jeden kondensator Nichicona (duzy). Gdyby ktos stwierdzil ze mu go brakuje (lista czesci i dokladne rozliczenie jest zalaczone do kazdej przesylki), to prosze o kontakt.

uffff. gdybym wiedzial ze to zamowienie bedzie tak czasochlonne, to chyba bym sie nie zdecydowal :-p

gdyby ktos chcial zorganizowac 2 zamowienie do Percy'ego to oczywiscie sluze wszelkimi informacjami. sam bym sie jeszcze na kilka czesci pisal. mysle ze za 2 razem Percy potraktuje juz nas bardziej powaznie (chyba do konca nie wierzyl ze ktos z polski chce kupic tyle roznych czesci), nie bedzie wyjezdzal na wakacje i pojdzie to duzo sprawniej.

Witam serdecznie! Przesyłkę otrzymałem w dniu wczorajszym. Ogromne dzięki za zrealizowanie zamówienia! Różnice właśnie przelałem na Twoje konto Elberoth. Jeszcze raz dzięki.

Kondensatorki i opampik już piknie grają w moim CD. Ciekawe jak będzie jak się uformują :D

Pozdrawiam niezwykle serdecznie

Uki

Ostatnie przesylki wyslalem wczoraj wieczorem. Probowalem zrobic to wczesniej, ale niestety musialem czasowo skapitulowac wobec najazdu moherowych beretow :-)

BTW - gdyby ktoś chciał BG N 1000uF/25V to mam jeszcze 2 lub 3. Człowiek który był chętny zrezygnował. Cena to ok 44zł/szt.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.