Skocz do zawartości
IGNORED

Chętni na zakup Black Gate'ów

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Przesyłka powinna dotrzeć dziś lub jutro do Polski - wczoraj dzwoniłem w tej sprawie do spedytora.

Link UPSu śledził ją tylko po drodze z Kalifirni do Chicago (dotarła).

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Właśnie dostałem telefon. Przesyłka dotarła. Cło szczęśliwie ominięte :-) Po pracy pojadę odebrać i pewnie w weekend zabiorę się za segregację i wysyłkę. Jak ktoś jest z W-wy to możemy sie umówić np. już w piętek na odbiór osobisty.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Zalezy jakie wartości ... kupiłem sobie kilka do upgradu zasilacza w Thecie (był to impuls do całego tego zamówienia) ale ponieważ własnie zamawiam nowe źródło a Thetę sprzedaję to chyba nie będę ich tam wsadzał bo i tak nie odzyskam kasy.

Z tych większych to będę chciał sie prawdopodobnie pozbyć 1000/25V N (11szt.) i 1000/50V Std (6szt.).

Mam już paczkę. Musze to teraz wszystko przeliczyć i podzielić.

Co do "wolnych" BG to na chwilę obecną zostało mi jeszcze 10szt. BG N 1000/25V.

Sprawdzilem i do sprzedania bede mial jeszcze 1x BG N 470uF/16V i 9x BG N 47uF/50V, a takze regulatory napiecia 8x LT317.

Po dokladnym sprawdzeniu wszystkich czesci, okazalo sie ze brakuje:

2x 10uF/100V KZ Nichicon Muse

1x 681R Holco H4

26x (czyli wszystkie) 221R Resista MK3

napisalem juz do Percego aby to doslal w liscie.

Nie bylo tez 2x 1.0uF 425V Dynamicap - tyle ze tych zabraklo Percemu w magazynie i beda dopiero za kilka tygodni.

magazynier - napisz to się umówimy

Aktualna lista elementów, które zostały i szukają nowego właściciela (cena US + 10% udziału w kosztach przesyłki *3,19 bo po tyle kupowałem USD; cena w zł za 1szt.):

Black Gate NX Hi-Q caps

0,47uF/50V --- 6,84zł -- 1 szt.

Black Gate N

4,7uF/50V --- 11,40zł -- 2 szt.

10uF/50V --- 14,91zł -- 2 szt.

47uF/50V --- 34,91zł -- 1 szt.

470uF/16V --- 43,86zł -- 1 szt.

1000uF/25V --- 43,86zł -- 10szt.

Caddock MK-132 resistors

75 ohm --- 15,79zł -- 1szt.

402 ohm --- 13,86zł -- 1 szt.

Linear Technology Regulators

LT317AT --- 13,86zł -- 4 szt.

Ale jakie Nichicony ? Nichicony są tylko dla tych co zamawiali. Ja dla siebie nie zamawiałem.

Witam !!!!!!!!!!!

Jestem zainteresowany 2 sztukami BG N 1000/25v . Wysłałem info na e -maila . ( Czy one mają temperaturę pracy 105 C bo chcę je wsadzić do wzmaka lampowego ??? )

Pozdrawiam

Kajo

kajo -> BG N są 85'C

Witam !!!!!!!!!!!!!!

> Elberoth > Myślę że we wzmaku lampowym nie padną . Wielka szkoda by była . Odpisz na e- maila bo nie wiem na czym stoję ?????

Pozdrawiam

Kajo

jawojt, kajo -> YGM.

Jeszcze jedno do tych co zamawiali, a są spoza W-wy - podeślijcie mi swoje adresy abym mógł wam wysłać części.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.