Skocz do zawartości
IGNORED

Technics SE-A900A na Pioneer a400x

MAREKS

Rekomendowane odpowiedzi

Kumpel ma jakiegoś pionka cd pd-s5xx , a400x i dali 104 chyba i to przy pierwszym wrażeniu zagrało dość sucho i dlatego mam pewne obawy , ale to było kilka lat temu i od tego czasu moje preferencje słuchowe i muzyczne trochę się zmieniły. Jak wcześniej opisałem po wymianie cd byłem wręcz zaskoczony zmianami i mam nadzieję że wymiana na a400x o ile przyniesie w mniejszym stopniu poprawę to będzie warto.

Zdaję sobie z tego sprawę jednak finanse nie pozwalają na "skok na szerokie wody" , więc muszę się zadowolić tym co mam. Myślę też perspektywicznie , że może w przyszłości mały tuning. Poza tym powoli małymi kroczkami do celu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.