Skocz do zawartości
IGNORED

Konkurs na imie kota audiofila! Pomozcie

bratpit

Rekomendowane odpowiedzi

Niniejszym chcialem sie pochwalic, ze nareszcie stalem sie rasowym audiofilem czyli posiadaczem nie(rasowego) kota(ki) :))))

Kotek ma cos kolo 2 miesiecy, plci blizej na razie nie znanej, pojutrze wizyta u weterynarza....

Macie moze pomysl jak nazwac poprawnie politycznie (czyli po audiofilsku) te cudenko:

[obrazekLUKASZ-227799_1.jpg] [obrazekLUKASZ-227799_2.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-523-100001044 1170262506_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

-> bratpit

Gratuluję kota/ki, ale muszę Cię zmartwić: prawdziwy audiofil ma DWA koty, czyli... stereo ;-D

Jakoś tak nie bardzo mogę uwierzyć, że u 2-miesięcznego osobnikanie można odróżnić płci; to się zdarza u bardzo małych kotków to jest problem, ale chyba nie u takiego kota... Przyjrzyj mu się dobrze - na pewno odróżnisz chłopca od dziewczynki :-))

Co do imion, bez względu na płeć proponuję Cardas - nie wiem, dlaczego, ale pasuje mi do kota i do tego trochę audiofilsko brzmi ;-)

-> samael

No tak, ta zasada mówi wprost - ile kanałów w systemie, tyle kotów w pomieszczniu odsłuchowym :-D A jakie koty mają doskonałe właściwości wytłumiające i rozpraszająe !! Oczywiście w zależności od tego, gdzie się położą ;-)

-> Zbych

Też myślalem przez chwilę o B&W, ale jak po polsku wołać tak na kota ?? ;-) Ale o Primare nie myslałem, chociaż to też mój ostatni zakup :-D

-> bratpit

Masz już jakiś ranking tych imion ? Podobało Ci się coś z tych propozycji? :-)

>MariuszJ

Wszystko się zgadza, jak w radiu Erewań, czyli:

Nie McGyver tylko Arek67

Nie zły tylko dobry (choć nie wiem czy moja żona podziela ten pogląd ;-)

Nie wpływ tylko odpływ (gotówki :-/)

na razie najbardziej Wadia mi sie podoba bo to chyba jednak kotka, ja mu tam zagladal nei bede, niech to zrobi fachowiec :))))

ale B&W tez dobre... tyle ze ja nie przepadam za ta firma:))))

a z meskich imion chyba najbardziej Krell mi sie podoba... czyli pitdog rulez

swoja droga to ciekawe ze pitdog majac taki nick wymysla takie fajne imiona dla kota..... heheheh ;))

Witam

Nieważne jak go (ją) nazwiesz - kiedy będziesz dawał michę to przyleci na dowolne imię ... :-)))

Faktem jest natomiast, że koniecznie musisz się postarać o drugiego kota !!!

Koty w duecie mają się naprawdę lepiej niż solo.

Ja mam dwa, nieadudiofilsko nazwane ale cóż, Maciej & Kluska.

Maciej (nazywany czasem Zelmerem) jest wielkim miłosnikiem muzyki (poważnie), i zawsze lokuje mi się na kolanach kiedy coś słucham - ale musi być coś spokojnego.

A kotka Wadia będzie OK.

Pozdrawiam, Bob

Moja propozycja imienia dla ślicznego kotka: "PRO-BIT", (ewentualnie MASH, ale wtedy by nie reagował na zawołanie do przekąski - czyli "masz")

Mój kotek nazywa się AZYMUTH - na cześć systemu MAAC wprowadzonego na początku lat 80tych przez Marantza;)))

Pozdrawiam

Krzych> zapewniam CIe ze na drugie bedzie mial "natural sound kitten" w skrocie NeSKa.... hm a moze na pierwsze...:)))

Wadia Neska.... sounds good..... przeciez kot moze byc dwojga imion....

Co Wy na to??? :))

Bradpit -nie wiem czemu od razuprzyszło mi na myśl słowo "Cardas" ale widzę że Krzych mnię ubiegł. No to może Karkas? Jeśli jest problem z "rrrrrrr" to może poprostu...

Pucek?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.