Skocz do zawartości
IGNORED

Podłączenie jednego back surround

Markcox

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam jeszcze jedną rozterkę (i chyba za dużo wolnego czasu przed świętami ;) )

Chcę przetestować i posmakować nieco szerszy wielokanał, niż 5.1, ale do typowego 7.1 ogranicza mnie nieco domowa „infrastruktura”, stąd pytanie.

Czy zastosowanie jednego back surround umieszczonego z tyłu na środku, zamiast dwóch po bokach, ma sens?

Jeżeli tak, to jak to prawidłowo podłączyć pod ampli KD? Pod jeden kanał back surround (i który)? Czy może właściwym jest jakieś inne rozwiązanie?

Ustawiasz w setupie 6 głośników zamiast 7 i gra muzyka. Pod który zacisk podłączyć zapewne wie instrukcja obsługi.Czy ma sens możesz tu napisać jak przetestujesz.Słuchałem kiedyś takiego systemu i był całkiem fajny odbiór.Powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.