Skocz do zawartości
IGNORED

Co dostalem(am) od Mikolaja!

Jazz :-)

Rekomendowane odpowiedzi

kolejne praktyczne prezenty, z ktorych jak zwykle nie jestem zadowolona.:-)

nikt nie wpadl na pomysl zeby kupic mi np

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

coz..moze w przyszlym roku:-)

Ukryta Zawartość

A ja bym chciał

Ukryta Zawartość

Ale nie dostałem... Buuuuuu!!!!!!!!!!:))))))))

Ukryta Zawartość

Jest mi szalenie przykro, ze ktos bliski nie dostrzegl, a Mikolaj nie zrozumial zadan uroczej Myszki lub Colda i wrzucil znowu do komina akcesoria kuchenne. Nijaki, otrzymales znakomity podarunek, ale pod jego wrazeniem nie patrz sie prosze w mojka strone z brutalnym wyrazem twarzy, poniewaz ta Tequila miala polaskotac twoja reke pupcia ofiarodowczyni, ktora chyba juz czuje sie bardzo zawiedzona, ze........niczego nie zrozumiales! Wernen, widze, ze i ty chcesz sobie cos poklepac, ale patrzysz sie w podobnie zlym kierunku. Reasumujac, smutnym jest fakt, ze pod waszymi choinkami nie znalezliscie wspaniale inspirujacych, lub zabawnych prezentow malujacych usmiech na waszych twarzach chocby tylko na krotka chwile.

Jazz

(z całkowicie pogodnym wyrazem twarzy patrzę...)

Widzisz, wyprowadzam Cię z błędu, nie jest w 100% sprawdzalna ta obiegowa opinia, że polak jak dostanie alkohol, to skończy z nim albo, gdy butelka pusta, albo gdy sił braknie. Więc pewnie dlatego nie przyszło Ci na myśl, że w tym śmiesznym kraiku, Polską zwanym, są osoby, które umieja się zatroszczyć o wspaniałe ofiarodawczynie.

Reasumując, oświeć nas tutaj i napisz w wątku, który sam zacząłęś, co Cię boli, o co Ci chodzi, chyba, że to już ;).

(nadal pogodny wyraz twarzy ;) ).

Jazz'iku ;), no to gratuluje stosu prezentow, ciesze sie, ze i ciebie to nie ominelo;).

Czekam na usmiech na twojej twarzy i nowe inspiracje, jakimi tknac powinny cie te podarki.

Czesc "publiczna" moich prezentow zostala omowiona.

Nijaki, nie krec z tymi publicznymi prezentami, pisz jak facet co dostales i sie juz nie wstydz. Ja m.in dostalem anatomicznie idealnie skonstruwana kobiete-manekin z Latex'u. Jest tak wspaniale wytopiona z tworzywa, z taka precyzja wykonania i faktury ciala, ze jak ja wczoraj posadzilem w bibliotece na fotelu, podchodzili do niej goscie i sie zaczeli przedstawiac pytajac o imie i coniektorzy zagladac do biustu. Nazwalem ja Anette, i Anette pochodzi od znanego artysty w Nowym Jorku. Dodam, ze Anette wzbudzila ogromne zainteresowanie (rzekomo) wspolpodrozujacych na trasie NY-LA, jako, ze pomimo fakty bycia manekinem, Anette miala swoj walsny przydzielony fotel i podobno przy odbiorze tac, stewardesa wielokrotnie pytala sie Anette "czy Pani nie smakowal posilek?". Nijaki, wyobraz sobie powysze sytuacje i zastanow sie czy bylem usmiechniety. Dodam tez, ze powracajac do anatomii Anette nic nie brakuje w narzadach i te czesci sa szczegolnie dobrze dopracowane. W poniedzialek udaje sie wraz z Anette na zakupy.

Nic dziwnego że się szeroko uśmiechasz. Zapewne uśmiech masz teraz dookoła głowy. Bowiem wynalazłeś kobietę doskonałą ;-)

Co jej kupisz?

Zgaduję, że niczego jej nie potrzeba. To jedna z wielu jej zalet.

Ja dostalem o wiele skromniejsze podarunki, ale radosc jest tak samo wielka. W koncu to od osob, ktore bardzo wiele znacza w moim zyciu.

Pozdrawiam.

P.S.

Jak sie komus nie podobaja prezenty, niech sobie sami je robia. :)

Pozdrawiam.

Widziałem niedawno jakiś dokument, w którym były pokazywane jak robią manekiny żeńskie, jak i męskie.

Wyglądają i w dotyku są jak prawdziwe, najnowsza technologia, ale i duża cena. Można sobie dobrać różne parametry: kolor skóry, wzrost, włosy, biust, talię. Każdy prawdziwy mężczyzna/kobieta powinien sobie sprezentować takie cudo.

Na początek duży wydatek, ale koszty eksploatacji bardzo niskie i nie grozi żadna wstydliwa, albo śmiertelna choroba.

Polska to biedny kraj w porównaniu z USA, to i Mikołaje mają skromniejsze worki.

Ja zwykle dostaję jakieś kosmetyki do golenia, koszule, skarpetki, a nawet majtki, najczęściej bokserki, stringi wcale.

Rózg już nie otrzymuje, ale zawsze mam uśmiech na twarzy, choć płyty kupuje sobie sam.

Taaak... dmuchane lale niewątpliwie odchodzą do lamusa, ale mimo wszystko jako prezent pod choinkę wydają się wysoce niestosowne, no chyba, że dla kolegi, który aktualnie leży w szpitalu i jest sprawny ruchowo.

• 11 miesięcy później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.