Skocz do zawartości
IGNORED

odsluch tworczosci McGyvera w Wawie

pal55

Rekomendowane odpowiedzi

pawelk_13: po pierwsze, ten ruski "sklep" to zwykłe piractwo, nie zachowujące nawet pozorów legalności. Po drugie, kto poda w takim miejscu numer karty? Na pewno nikt rozsądny ;-p

link był odpowiedzią na:

" >pawelk_13

Tylko tu sie niczego nie poslucha :-( "

co do legalnego zakupu to też dałem adres strony :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Teo

dzięki za informację...

heh, rzeczywiście tak jest, że forum " mocno pomaga" w podjęciu decyzji zakupu...

kurcze, słucham Bjork już dobre kilka lat, ale nigdy nie cofałem się przed Debut,

jestem po prostu ciekaw...

ps.

heh, a płyta Tricky'ego BlowBack za 19,90 leży i nikt nie licytuje...:))

Wracajac jeszcze do sobotniego odsluchu..., chce powiedziec, ze mozna jeszcze w tym swiecie spotkac uczynnych ludzi.

Chcialbym podziekowac - tu nie moge skojarzyc nicka - za zainteresowanie sie mna w zwiazku z ewentualnym noclegiem w Wa-wie. ".............." dal mi nr telefonu i adres, gdzie moge tanio przenocowac, a nawet zaoferowal odwiezienie mnie swoim samochodem na miejsce.

No i otrzywiscie „waleremu” – zaproponowal, ze odwiezie mnie na dwoprzec...i odwiozl.

Co do McGyvera i Grzegorza..., to coz można powiedziec ? Należy tylko sobie zyczyc, aby wszyscy tworcy, handlowcy, sprzedawcy i wszyscy swiadczacy rozne uslugi z którymi się spotykamy na co dzien byli tak kompetentni, rzeczowi, mili, uprzejmi, odznaczajacy się cierpliwoscia itp. Podczas zadawania mnostwa - meczacych zapewne dla nich – pytan, nie wyczuwalo się w glosie nawet zmiany tonu, nastawienia do rozmowcy itp. Tak trzymac.

Pozdrawiam

Nie wiem czy chodziło o "mojego" Mahlera, ale podaję link:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.