Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki odtwarzacz audio CD do KD?

raprezezrana

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Wam,

Mam pytanie do Was które mnie nurtuje, posiadam KD Thomsona 5.1 z którego jestem zadowolony, jednak jestem miłośnikiem płyt audio CD i mam problem z ich odtworzeniem.. Nie wiem czy mam do tego dokupić odtwarzacz CD czy DVD czy Blu Ray? Macie jakieś rady dla mnie? Dajcie znać co kupić aby miało to sens!

Dzięki za pomoc, pozdrawiam!

https://www.audiostereo.pl/topic/141053-jaki-odtwarzacz-audio-cd-do-kd/

Cześć Wam,

Mam pytanie do Was które mnie nurtuje, posiadam KD Thomsona 5.1 z którego jestem zadowolony, jednak jestem miłośnikiem płyt audio CD i mam problem z ich odtworzeniem.. Nie wiem czy mam do tego dokupić odtwarzacz CD czy DVD czy Blu Ray? Macie jakieś rady dla mnie? Dajcie znać co kupić aby miało to sens!

Dzięki za pomoc, pozdrawiam!

Do tego typu kina domowego opartego o słabej jakości amplituner KD wszystko co podłączysz w temacie odtwarzacza - odtworzy płyty CD.

Tutaj nie ma znaczenia co będzie de facto źródlem (typowe CD czy kombinacja CD/DVD lub CD/DVD/BD).

Wszystko zabrzmi po prostu poprawnie jak na mozliwości tego amplitunera.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Dzięki wielkie za informację. Czyli nie potrzebuje niewiadomo jak drogiego odtwarzacza typowo CD, tylko wystarczy zwykły odtwarzacz przykładowo DVD? Polecilibyscie coś w przyzwoitej cenie ? Zalezalohy

EDIT:

Zależało by mi na odpaleniu płytki w tle, w sensie chodzi o to, żeby muzyka leciała sobie z odtwarzacza bez połączenia z TV. Chodzi mi o to żeby muzyka leciała typowo z odtwarzacza, a na telewizorze odpalona np. Konsola. Jest taka możliwość? Proszę o odpowiedź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.