Skocz do zawartości
IGNORED

RN803d+quadral argentum 530=brak basu

luk111222

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Przypadkiem stałem się posiadaczem owej yamahy. Nabyłem do niej wspomniane quadrale 530, I tu zaczyna się cały problem. Z basem jest cienko. Nie ważne jakie zródło dzwięku, regulacja bas na max

Gość, od którego brałem kolumny zarzekał się, że yamaha z quadralem gra "pięknie". Latałem z nimi po całym pokoju {25m} i nic Teśćiowa kupiła jakieś LG za 500+ i teraz jaja sobie robią, że lepiej "cyka".

Prośba o doradzenie. Chcialbym monitory, tylko że chcieć to se można ...Od biedy podlogowe przejdą. Kwota od 2000, i jak by się na niej zatrzymało byłoby fajnie. Muzyka w stylu radio eska, czyli wszystko i nic.

Kombinowałem z YPAO, cudami i wężami. Dupa. Gdzieś przewiną się temat na tym forum, że ta parka zagra ładnie ale bez basu. Szkoda, że po fakcie. Prośba o poradę. Niech ten bas zejdzie niżej.

Z góry dzięki za odpowiedz

https://www.audiostereo.pl/topic/141535-rn803dquadral-argentum-530brak-basu/

u mnie jakis czas 803D grała z KEFami R300 i basu było aż nadto, to napewno nie kwestia elektroniki. Do Twojego grania 803D wydaje się aż nadto (sam użytkuję ją teraz jako sprzęt "gabinetowy"). Poszukaj używek KEF 350, są często polecane do tego modelu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.