Skocz do zawartości
IGNORED

Podłączenie paru urządzeń

Adrian Adi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was Serdecznie. Zwracam się do Was z zapytaniem bo czytając komentarze, wiem że mam do czynienia z ekspertami. 

Szukałem podobnych tematów ale nie znalazłem dokładnego, który odpowiada na moje pytania.

Jestem audiofilem i zależy mi na jak najlepszej barwie dźwięku, przechodzę do rzeczy ;) 

Chcę połączyć laptopa z dekoderem netia player 2.0 oraz oczywiście z dwoma kolumnami podłogowymi :) 

Zależy mi na dźwięku stereo aniżeli na kino domowe. Muzykę chcę puszczać przez laptopa oraz dźwięk podczas oglądania TV z dekodera.

Sprzęt grałby w 1 pokoju na 34,50 m². Obecnie interesują mnie 2 kolumny, być może w przyszłości dokupię więcej głośników ale nie jest to na obecną chwilę konieczne ! 

Poniżej zamieszczam moje urządzenia z wejściami i wyjściami ! Poniżej dekoder netia player 2.0, który jest podłączony kablem hdmi do tv i do wi-fi netia spot.

Znalezione obrazy dla zapytania netia player 2.0

Telewizor LED PANASONIC TX-32C200E

WEJŚCIA/WYJŚCIA

USB Tak - 1
Wyjście słuchawkowe Tak - 1
HDMI Tak - 2     (tutaj z tyłu jest jedno wyjście i spdif ) 
Eurozłącze (Scart) Tak - 1
Wyjście cyfrowe audio Optyczne
Wejście komponentowe (Y/Pb/Pr) Tak - 1
Gniazdo CI Tak - 1

oraz Laptop Asus K555L z następującymi złączami HDMI, USB 2.0, USB 3.0, RJ-45, D-Sub (VGA), minijack 3,5 mm (audio).

Liczę na Waszą pomoc, pozdrawiam ! 

Potrzebujesz wzmacniacza z wejściami cyfrowymi lub zewnętrznego dac'a. Potrzebne wejscia: coax, toslink i usb. Właściwie bardziej potrzebujesz toslinka, jak coaxiala, bo i tak do obslugi netii musisz mieć wlaczony tv. Możesz podać, w jakim budżecie szukasz sprzętu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.