Skocz do zawartości
IGNORED

Czy piszemy zrozumiale ? Pożyteczna aplikacja.

iro III

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, Sine Metu napisał:

sorry

Nie przepraszaj za to, że ja napisałem coś dla Ciebie niezrozumiałego. Spróbuję Ci pomóc zrozumieć to co przeczytałeś, ale sukcesu nie gwarantuję. A w dyskusji umknął Ci po prostu upływ czasu.

Otóż osoby dziś uznawane za półi, według standardów sprzed ćwierć wieku uznane byłyby zaledwie za ćwierći. A co za tym idzie, osoby uznane przed ćwierć wieku za półi, wedle dzisiejszych standardów należałoby uznać za pełnoi.

Ale co poradzić, skoro internet daje dziś możliwość publicznego wypowiadania się półi, ćwierć i a nawet zeroi? Skutek taki, że powstają twory typu płaskoziemcy, którzy swoje poglądy opierają na załataniu braku własnej wiedzy zabobonem. 

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Nie przepraszaj za to, że ja napisałem coś dla Ciebie niezrozumiałego. Spróbuję Ci pomóc zrozumieć to co przeczytałeś, ale sukcesu nie gwarantuję. A w dyskusji umknął Ci po prostu upływ czasu.
Otóż osoby dziś uznawane za półi, według standardów sprzed ćwierć wieku uznane byłyby zaledwie za ćwierći. A co za tym idzie, osoby uznane przed ćwierć wieku za półi, wedle dzisiejszych standardów należałoby uznać za pełnoi.
Ale co poradzić, skoro internet daje dziś możliwość publicznego wypowiadania się półi, ćwierć i a nawet zeroi?

Do efektu Flynna nadal daleko, niestety. Ale co poradzić
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.