Skocz do zawartości
IGNORED

Gusty muzyczne naszych dzieci....vs

puchatek

Rekomendowane odpowiedzi

Gościu sam się wcina z jakimis obrzydliwymi insynuacjami a potem jeszcze rozwodzi nad nimi upajając własnymi wpisami i ma pretensję do całego świata... Jemu większa operacja niż wyciąganie drzazgi też nie przyniesie ulgi.

Mnie Elton John nie przeszkadza. Nie lubię takiej muzyki więc jej nie słucham. I nie potrzebuję z tego powodu wcinać się co chwila z tekstami dyżurnego tropiciela pedałów, socjalistów, agentów, Żydów itp. itd.

Zwłaszcza że tacy się na tym forum nie narzucają (w przeciwieństwie do różnych takich korwinowskich wygibów i podobnej ciężko myślącej drobnicy robiącej tłum w Internecie).

Więc Lancaster pomyliłeś adres z tym przysłowiem. Zastanów się dobrze czego ono dotyczy, bo jakoś nie mogę skojarzyć co miałeś na myśli.

Skoro już emocję opadły więc pozwolę sobie na powrót do wątku zasadniczego.

Moja 2 letnia córka ma 2 ulubione płyty

1. Lata ptaszek po ulicy - słuchowisko muzyczne chyba z przed 30 lat przegrywane na cd z winylu

2. Massala sound system - bardziej leży córce niż tacie

W pierwszym przypadku podchodzi do odtwarzacza i mówi "puści tapta" a w drugim krzyczy "puści masialaa !!!"

Oczywiście próbuję już sama obsługiwać sprzęt na co niestety tatuś jeszcze długo się nie zgodzi.

Qubric, czy tego chcemy, czy nie, to w wątku kolejno nie na temat pisali keyoop, dudivan, Ty i ja:)(nie chodzi o biednego Eltona)

Moja córa słucha mojego sprzętu(w o mnie), woli go od swojego jamniczka:) Najczęćsiej to jakaś dyskoteka z radia, jutro wybieramy się na koncert "Arki Noego" A sprzęt mi bestyjka obsługuje sama, w końcu ma 7lat. Żona ma zakaz po tym jak kiedyś późno wróciłem i rzucila we mnie pilotem:)

Nie na temat to może kolejno tak. Ale na temat ukazywania fobii piewszy był Dudivan ;)

Lancaster - powinieneś kupić lekkiego pilota. Jakiegoś plastikowego od bum boxa. I położyć żonie pod ręką. Emocji nie nalezy tłumić :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.