Skocz do zawartości
IGNORED

Klub miłośników audio voodoo.

passer

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, passer napisał:

Proszę raz jeszcze, przeniesienie tematu do Kluby lub skasowanie.

a co to zmieni ? masz juz podobny w charakterze  wątek w zakładce stereo 

zakładka kluby nie przewiduje watków o voodoo

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

6 minut temu, cir napisał:

a co to zmieni ? masz juz podobny w charakterze  wątek w zakładce stereo 

zakładka kluby nie przewiduje watków o voodoo

O...

Czy  możesz podać, gdzie znajdę spis tego co jest dopuszczalne w zakładce Kluby?

Prośba moja jest jednoznaczna.

W czym problem?

Przekazuj obiektywnie swoje subiektywne oceny.

55 minut temu, passer napisał:

O...

Czy  możesz podać, gdzie znajdę spis tego co jest dopuszczalne w zakładce Kluby?

Prośba moja jest jednoznaczna.

W czym problem?

niestety nie słuze taki spisem do wglądu , okresla to moderacja która założyła ze Kluby sa dla watków czysto sprzętowych i watków terytorialnych 

w przypadku watpliwosci musisz pytac moderacji 

jesli nie spełniamy Twoich wymagan jest nam bardzo przykro 

Moje kable głośnikowe Transparent i IC były kiedyś w cenie - cenili i cmokali recenzenci, słuchacze i sprzedawcy, stawiali je na górnej półce. Teraz, jak jest nowa seria, a właściwie kilka serii, są nic nie warte i ponoć jakość ich spadła do minimum - tak to się słuch poprawił wielu audiofilom w stosunku do 'kiedyś', a minęło przecież dwadzieścia lat, więc powinien się pogorszyć, a tu wszystko na odwrót. Jestem załamany '-)

Parker's Mood

Więc kolejny raz... , to proszę ten temat skasować, jak i wszystkie tematy w tej zakładce nie spełniających tych kryteriów.

@Chicago

Może dlatego, że patrząc do "tyłu" (nawet 20 lat) nie widzisz tego co przed tobą, nie nadążasz. ;)

Przekazuj obiektywnie swoje subiektywne oceny.

Być może tak jest, bo tylko kilka rzeczy widzę, które ewentualnie z segmentu audio chciałbym mieć i jest to raczej elektronika (wzmacniacz i preamp plus może jeszcze dac). Kiedyś, z ciekawości wziąłem do domu nową technologię kabli Transparent, jednak nie usłyszałem różnicy, za którą trzeba aż tyle dopłacić, więc olałem temat raz na zawsze. Zmiany, które wnoszą kable głośnikowe, albo nie wnoszą, nie są warte nawet ułamka tych kolosalnych pieniędzy, które trzeba wyłożyć za 'nowe'. Nie szukam innowacji w dżwięku tam, gdzie może być ta innowacja praktycznie pomijalna. Ale nie mam problemów z tym, że ktoś ma parcie na cokolwiek i słyszy - ludzie różne rzeczy słyszą. 

> passer

Parker's Mood

16 minut temu, passer napisał:

Więc kolejny raz... , to proszę ten temat skasować, jak i wszystkie tematy w tej zakładce nie spełniających tych kryteriów.

@Chicago

Może dlatego, że patrząc do "tyłu" (nawet 20 lat) nie widzisz tego co przed tobą, nie nadążasz. ;)

na bocznicy sa najrózniejsze tematy i nie zamykamy ich z racji odmiennosci 

rozumiem ze temat nie sprostował oczekiwaniom i zgodnie z prośba autora zamykam 

• cir zablokował(a) i odblokował(a) ten temat

Kolego @passer, w poprzednim Twoim wcieleniu na audiostereo.pl, gdy panowały tu nieco inne zasady dotyczące Klubów (chodzi mi o możliwość bezpośredniego banowania gości przez gospodarza) miałeś klub jakichś rzeczy dziwnych czy coś w ten deseń. O ile pamiętam również założyłeś lub udzielałeś się w klubie konkretnego "kwantowego" produktu.

Piszesz i robisz to wszystko po to jedynie by skłócić forumowiczów i nic sensownego z tego nie wynika. Spamujesz panel moderatorski i moderacja jest zmuszana do przelewania z pustego w próżne, a czas nasz nie jest z gumy. 

Zamykamy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.